Vacances de Nadal amb molt d’ambient a Baqueira Beret

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

L’obertura total dels quatre sectors (Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver) sumant 160 km de pistes, un gruix de neu de fins a 130 cm a cotes altes i un sol perenne durant totes les vacances de Nadal han permès un esquí i snowboard d’alta qualitat i la celebració de gran quantitat d’activitats a l’estació de la Vall d’Aran i Valls d’Àneu.

Visita dels Reis Mags a Baqueira

Espectacular baixada nocturna de leds amb l’Audi e-tron Ski Night, que va registrar 400 participants, i la mítica baixada de torxes del dia 31 han estat els esdeveniments amb més color del nadal a Baqueira, però hi ha hagut molts més. Destaquen el concert de música clàssica d’any nou i les sessions de DJ diàries al Baqueira Bar 1500. Entre els més petits les de més èxit han estat l’arribada amb trineu tirat per gossos de Pare Noel i en màquina trepitjaneus dels Reis Mags. Els focs artificials de cap d’any juntament amb el “vin cau” aranès han estat algunes de les activitats més entranyables d’un Nadal que serà recordat per una meteorologia presidida per un sol que no ha deixat de brillar des del 24 de desembre.

Dues setmanes amb dies de visibilitat perfecta i temperatures agradables que han permès a esquiadors i snowboarders gaudir de l’estació en tota la seva amplitud. Amb 110 pistes obertes sumant 160 km de traçats i els 36 remuntadors en funcionament, Baqueira ha ofert unes vacances de Nadal amb tot el seu potencial el que ha permès als visitants repartir-se per tot el domini. Les temperatures han estat positives bona part de la setmana excepte els últims dies en què s’han registrat mínimes de -6º C. Els gruixos de neu s’han mantingut entre els 60 cm en cotes baixes i els 130 cm a 2500 m.

AUDI E-TRON NIGHT BAQUEIRA BERET
AUDI E-TRON NIGHT BAQUEIRA BERET

Els establiments temàtics de restauració com el 5J Grill Baqueira, el restaurant Pla de Beret, el Refugi Sant Miquel i el Moët Winter Lounge -que ha estrenat el BoKoto Sushi Club- han penjat cada dia el cartell de complet confirmant l’èxit de l’oferta gastronòmica d’altura. Durant aquest Nadal, gràcies a l’excel·lent meteorologia, les terrasses han registrat molta afluència destacant la del renovat restaurant 2200 de Baqueira. En après ski una altra terrassa ha estat un punt de trobada obligat, la del també reformat Baqueira Bar 1500 en la qual cada dia de vacances un DJ animava l’ambient a la tarda.

Ambientasso a Baqueira 1500

A nivell esportiu, durant les dues setmanes de Nadal el snowpark ha tingut la majoria de mòduls en funcionament i el circuit de fons ha ofert dos traçats: Beret i Orri. De fet, 170 inscrits espanyols, francesos i andorrans van prendre la sortida en la prova de fons CAEI Naut Aran el 29 de desembre. El dia 4 de gener es va disputar Era Net deth CEVA d’esquí alpí al Stadium de competició de Beret.

 

Campionats d’Euskadi – Copa d’Espanya Loteries d’Esquí de Fons
El 11 I 12/1 es disputarà aquests campionats autonomics bascs del calendar RFEDI de Copa d’Espanya Loteries en el circuit homologate FIS d’Orri. El dissabte serà torn per a la tècnica clàssica (de 2,5 a 10 km segons categories) i el diumenge per a patinador (de 2,5 a 15 km segons categoria).
Més info: https://rfedi.es/Competicion/86

Verified by ExactMetrics