Una vegada més a La Molina innoven, estrenen trepitjaneu híbrida

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Les estacions de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) continuen la seva avançada cap a la sostenibilitat amb la recent adquisició de la nova màquina trepitjaneu híbrida Kässbohrer Pistenbully PB600 E+. Aquesta inversió representa un pas endavant en la reducció de la petjada de carboni i el compromís amb pràctiques més respectuoses amb el medi ambient.

La Molina, una de les estacions de muntanya més emblemàtiques del Pirineu català, ha abraçat aquesta iniciativa innovadora en la seva recerca de la sostenibilitat. Amb una història rica des de 1943 i una mirada cap al futur, La Molina simbolitza la perfecta harmonia entre tradició i modernitat.

La nova màquina híbrida Kässbohrer Pistenbully PB600 E+, que s’ha convertit en la primera d’aquestes característiques al Pirineu català i espanyol, ofereix una combinació perfecta entre rendiment, eficiència i respecte per al medi ambient.

Renoi quin pepinooooo

Entre les seves moltes qualitats destaquen:

●Propulsió combinada de dièsel i electricitat: Redueix el consum de combustible en un 20% i minimitza les emissions de CO2 i NOx, pel qual contribueix a la preservació del medi ambient.
●Despeses de funcionament reduïdes: Gràcies a la seva tecnologia híbrida, la màquina gasta menys carburant i ajuda a optimitzar els recursos econòmics de l’estació.
●Transmissió elèctrica de llarga durada: Amb un baix manteniment, la transmissió elèctrica de la màquina garanteix una eficiència òptima i una vida útil prolongada d’aquest sistema.
●Menor nivell de soroll: La nova màquina híbrida ofereix un ambient de treball més silenciós, pel qual millora les condicions laborals dels operaris i redueix la contaminació acústica a l’entorn natural.
●Potent i totalment digitalitzada: Equipada amb components tècnics de provada eficàcia, la màquina proporciona un rendiment òptim i una gestió eficient de les tasques de trepitjament de neu.

En resum, La Molina reforça la seva missió d’oferir una experiència a la neu excepcional mentre assumeix la responsabilitat de preservar el seu entorn natural per a les generacions futures. Aquesta adquisició representa un pas endavant en la tecnologia de manteniment de pistes i reafirma el compromís de La Molina amb la sostenibilitat ambiental i, així, garanteix una experiència única i responsable per als seus visitants.

Verified by ExactMetrics