Tavascan fa balanç a una de les millors temporades dels darrers anys

Més articles

Com serà el juny 2023, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

El Pirineu de Lleida acull 8 festivals de senderisme

Els itineraris de natura, que tindran lloc entre els...

Ordino Arcalís inicia l’estiu 2023, obrint el Mirador Solar de Tristaina

Ordino Arcalís enceta la temporada d’estiu aquest dissabte...

Rànquing forfets venuts als Pirineus 2022-2023

Encara que ja fa dies que la temporada 2022-23...

Les 5 claus per a treure el màxim profit a la teva bicicleta aquest estiu

Després del parèntesi de l'hivern són moltes les persones...

Compartir

Tavascan fa balanç de la temporada 2021-22. Al llarg d’aquesta temporada de neu, s’ha superat la xifra dels 25.000 visitants L’estació d’alta muntanya de Tavascan ha viscut una més que positiva temporada al llarg dels quatre mesos que han estat les instal·lacions obertes.


Del 4 de desembre de 2021 a 3 d’abril de 2022, s’han expedit 9.920 forfets. Concretament, 7.375 forfets d’esquí alpí i 1.845 de nòrdic. Si comparem aquestes dades amb l’etapa pre-covid, és a dir, en relació a la temporada 2019-2020, les vendes de forfets d’esquí alpí són un 30% superiors i també són més altes que a la temporada 2018-2019.

Neu nyamnyam la que sempre tenen a Tavascan

Menció particular mereixen els visitants de l’Estació, que també han augmentat considerablement. Segons les dades facilitades pels comptadors del Parc Natural, mentre que la temporada 2018-2019 es van calcular uns 15.000 visitants, aquesta temporada la quantitat de públic ha superat els 25.000. Unes xifres absolutament positives i que mostren les ganes de l’usuari per a la pràctica de l’esquí i la visita a les pistes de Tavascan. Un altre factor d’aquest augment, ha estat la bona meteorologia, que ha fet que l’Estació hagi estat
tancada molts pocs dies.
L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.