Tavascan fa balanç a una de les millors temporades dels darrers anys

Més articles

L’Aran Hostel de Salardú tanca amb èxit la seva primera temporada d’hivern

Després de l’èxit de la temporada d’hivern superant les...

Rànquing 10 estacions dels Pirineus, forfets venuts temporada 23/24

Enllestida, per desgràcia, la temporada de neu a les...

Grandvalira Resorts, Balanç temporada de neu 23/24: superen els 2 milions dies esquí

La segona temporada d’hivern amb totes les estacions d’Andorra...

Balanç temporada de neu 23/24 a Masella: fregant els 300.000 esquiadors

Ahir diumenge 14 d’abril de 2024, Masella ha finalitzat...

Compartir

Tavascan fa balanç de la temporada 2021-22. Al llarg d’aquesta temporada de neu, s’ha superat la xifra dels 25.000 visitants L’estació d’alta muntanya de Tavascan ha viscut una més que positiva temporada al llarg dels quatre mesos que han estat les instal·lacions obertes.


Del 4 de desembre de 2021 a 3 d’abril de 2022, s’han expedit 9.920 forfets. Concretament, 7.375 forfets d’esquí alpí i 1.845 de nòrdic. Si comparem aquestes dades amb l’etapa pre-covid, és a dir, en relació a la temporada 2019-2020, les vendes de forfets d’esquí alpí són un 30% superiors i també són més altes que a la temporada 2018-2019.

Neu nyamnyam la que sempre tenen a Tavascan

Menció particular mereixen els visitants de l’Estació, que també han augmentat considerablement. Segons les dades facilitades pels comptadors del Parc Natural, mentre que la temporada 2018-2019 es van calcular uns 15.000 visitants, aquesta temporada la quantitat de públic ha superat els 25.000. Unes xifres absolutament positives i que mostren les ganes de l’usuari per a la pràctica de l’esquí i la visita a les pistes de Tavascan. Un altre factor d’aquest augment, ha estat la bona meteorologia, que ha fet que l’Estació hagi estat
tancada molts pocs dies.
L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.

Verified by ExactMetrics