Les novetats per a la temporada 22-23 a Baqueira Beret

Més articles

Compartir

L’estació aranesa Baqueira Beret arrencarà la temporada 22/23 amb nou remuntador, noves i millorades pistes, serveis actualitzats, competicions internacionals entre altres actualitzacions per a oferir una gran experiència a tots els esquiadors i snowboarders que s’acostin aquest hivern a les pistes de la Val d’Aran i Valls d’Àneu.

Les principals novetats per a la temporada 2022-2023 les trobem un any més en la zona de Beret amb el nou remuntador TSD Dossau que donarà accés a noves pistes i a un total de 170 km esquiables entre les 4 àrees del domini.
Les novetats no acaben a les pistes i van més enllà. Baqueira estrena pàgina web amb majors funcionalitats, més agilitat en la navegació i usabilitat per als usuaris. De la mateixa manera es continua millorant les integracions dels diferents productes com la recàrrega del BaqueiraPASS i el BaqueiraTICKET, les reserves de material al SkiService, la inscripció als parcs infantils Baqueira SNOWCAMP o la disponibilitat d’allotjament i experiències amb Viajes Baqueira.

El nou giny el podem veure a la part esquerra de la foto, pinta molt bé

Nou TSD Dossau
Desembragable de 6 places, per a gaudir com mai de Beret. La mítica cadira Dossau s’ha renovat en un modern telecadira desembragable de 6 places que encara que ens portarà fins al mateix punt d’arribada, podrem gaudir d’un nou recorregut de transport i de noves pistes i vessants. En xifres, el nou telecadira té una capacitat de 2.400 esquiadors per hora amb una cota de sortida situada en 1.881m i la d’arribada en 2.508m cobrint un desnivell de 627m i amb una longitud de 2.301m.

Noves pistes: Montgarri, Passada d’Auba i Tortuga 2
La nova remodelació del telecadira Dossau ha portat amb si noves pistes com són Montgarri (vermella) i Passada d’Auba (blava), aquesta última a la zona del Colhet de Marimanha. En aquesta mateixa part de Dossau també s’han fet diferents reestructuracions en les pistes que milloraran l’experiència de tots els esquiadors i snowboarders. També un tercer descens nou en la zona de Baqueira: Tortuga 2, l’antiga pista Lenhadors que ha estat remodelada per a facilitar la baixada als esquiadors amb nivell mitjà. Nous recorreguts que permetran gaudir de fantàstiques vistes i descensos des d’una nova perspectiva, sumant quilòmetres totals a tot el domini arribant als 170.

Quin tros de maquina!

Millores en innivació i noves màquines trepitja neus
L’Estació continua invertint any rere any en millores, i una d’elles sempre és la renovació de màquines trepitja neus, les responsables de deixar cada matí les pistes impecables i trepitjades com a signatura identificativa ja de Baqueira Beret. Aquesta temporada s’ha ampliat el parc de màquines, vital per a cuidar de les pistes amb carinyo, i s’han integrat tres màquines noves (1 amb Winch i 2 convencionals PB600) sumant un total de 18 trepitja neus actives durant els mesos d’explotació.
La innivació també és inversió clau durant els últims anys; és per això que s’ha ampliat la xarxa amb 2.4 km de canonada, un total de 23 innivadors (doblegant la producció de neu en la part alta de la pista Dossau), 20 d’alta pressió i 3 de baixa, a més d’ampliar també la capacitat de bombament.
A la nova zona de Dossau s’ha construït un nou Booster per a produir neu en tot el sector, destacant la part alta del Colhet de Marimanha i la part baixa de la pista Ticolet. D’aquesta manera, l’Estació aconsegueix el 58% de l’àrea total esquiable innivada. A Baqueira s’arriba a innivar el 94% de la zona, a Beret el 51% i a Bonaigua el 35%.

Ganes de tornar a gaudir de la neu i del domini aranés!

Nova pàgina web
S’ha dissenyat una nova web amb majors funcionalitats, més agilitat en la navegació i usabilitat per als usuaris. Baqueira Beret, a més, continua millorant les integracions dels diferents productes com la recàrrega del BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET, les reserves de material en Ski Service, la inscripció als parcs infantils Baqueira SNOWCAMP o la disponibilitat d’allotjament i experiències amb Viatges Baqueira.

Gaudir d’un bon àpat, en aquest cas al Refugi San Miguel, nyam-nyam

Digitalizació i comfort en restauració d’alçada
Els punts de restauració també s’actualitzen temporada rere temporada amb noves ofertes de gastronomia i amb més varietat de productes. L’any passat es va estrenar l’opció de comandes en línia en punts concrets, i enguany es trobarà en més párrecs, bars i restaurants per a així agilitzar les comandes dels clients. Aquesta temporada també s’estrenaran nous para-sols calefactables de grans dimensions per a gaudir de les terrasses fins i tot els dies més freds. La restauració de Baqueira Beret continua actualitzant-se, oferint diferents productes per a tots els gustos, inclosos els vegetarians i vegans.

Reforma de l’Hotel Montarto
Al 1972 es va inaugurar el primer hotel situat a peu de pistes: l’Hotel Montarto, l’Hotel de Baqueira Beret. Han passat 50 anys des de llavors i moltes temporades d’hivern i estiu. L’Hotel ha estat reformat recentment per a oferir als seus clients un major confort sense perdre el seu caràcter d’hotel de muntanya que ha mantingut al llarg dels anys. La seva bona ubicació ho converteix en un dels millors hotels a Baqueira Beret a peu de pistes permetent als seus clients accedir amb tota comoditat a l’entrada de l’Estació. Al 2020 es va realitzar la reforma d’una ala de l’hotel, 50 habitacions es van remodelar amb la millora de la distribució, el disseny i els acabats; enguany s’ha realitzat la reforma de la segona ala seguint la imatge i disseny de l’anterior actualització, aconseguint així un Hotel Montarto pràcticament reformat en tot el seu espai.

Esdeveniments nacionals i internacionals
Baqueira Beret repetirà per segon any consecutiu en el Freeride World Tour 2023; després del gran èxit aconseguit la passada temporada en la primera parada del tour, en aquesta tornaran a trobar-se els millors riders del món en l’Estació de la Vall d’Aran i Valls d’Àneu en la cita mundial de freeride més prestigiosa del món; una cita ineludible no sols per als amants de les emocions fortes, sinó per a tots els aficionats als esports d’hivern. També tornaran competicions d’alpí i d’altres disciplines ja mítiques en l’Estació com el Memorial Blanca Fernández Ochoa, la màgica nit amb E-tron Night Audi, la Salomon Quest Challenge coincidint amb el World Snow Day, la 1a Fase Movistar SBX, la 43 edició de la Marxa Beret, Amics de Montgarri Audi 4 CUP, BBB Ski&SnowboardRace Experience, Trofeu Fundació Jesús Serra, TOP CAEI com a Campionat d’Espanya U21-18, Campionats d’Espanya SBX i els Absoluts RFEDI FIS entre altres carreres i esdeveniments que estan ja programats per a aquesta temporada 2022-2023.

Sostenibilitat: seguint cuidant la muntanya
Baqueira Beret continua implementant i executant diferents accions per al foment de la sostenibilitat i l’autosuficiència en el centre hivernal. Contribuir a crear un futur sostenible és una de les màximes prioritats de l’empresa. Ajustar operacions comercials o reduir la petjada de carboni són mesures que es duen a terme en tots els projectes. Però també s’implementen i planifiquen accions per al foment de la sostenibilitat i l’autosuficiència de l’Estació d’esquí amb petits detalls que sumen al bé comú.

Novetats, treball i molta il·lusió posada en aquesta temporada 2022-2023 per a gaudir de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver com a mai.
La data d’obertura prevista és el 26 de novembre, sempre que les condicions ho permetin.

Verified by ExactMetrics