FGC estrena versió dels mapes 3D de les seves estacions d’esquí i muntanya

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Els nous mapes milloren la interactivitat i la rapidesa en la navegació i incorporen el traçat dels 18 circuits d’esquí de muntanya de totes les estacions d’FGC

Les estacions d’esquí i muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) van estrenar una nova versió dels mapes 3D interactius. El nou format d’aquests mapes, accessibles a través de les webs i de les aplicacions de les estacions, millora la navegació per l’entorn virtual de les instal·lacions i dota de més rapidesa la consulta dels serveis que s’ofereixen. A més de reforçar el caràcter interactiu de la navegació.

FGC mapes 3D
Les estacions d’esquí i muntanya d’FGC estrenen nou mapa 3D interactiu. (Copyright/Turiski)

La consulta en línia dels mapes 3D de les estacions d’esquí i muntanya d’FGC permet conèixer en temps real tota la informació

Els nous mapes 3D incorporen noves funcionalitats destinades a facilitar l’experiència dels visitants de les estacions, tant en la temporada d’hivern com en la d’estiu. D’aquesta manera, els mapes estan sincronitzats en temps real amb el comunicat de neu de cada estació i això permet consultar l’estat d’obertura de les pistes i els remuntis. La cerca es pot filtrar segons els interessos o activitats que es desitgin dur a terme.

Els nous mapes també incorporen el traçat dels 18 circuits d’esquí de muntanya disponibles en les estacions d’FGC. Els aficionats al skimo només han de seleccionar el circuit que vulguin fer i el mapa dóna la informació relativa al nivell de dificultat, el temps i longitud del traçat, i una descripció de l’itinerari.

Els nous mapes 3D incorporen el traçat dels 18 circuits d’esquí de muntanya de totes les estacions d’FGC

FGC facilita i harmonitza la pràctica d’aquesta disciplina dins dels dominis esquiables de les seves estacions d’esquí i muntanya i en el seu entorn pròxim. En aquest sentit, FGC va posar en marxa aquesta temporada un nou forfet d’esquí de muntanya que permet l’accés diari il·limitat a un total de 10 circuits, abalisats expressament d’acord amb les necessitats específiques d’aquesta disciplina, repartits entre les estacions. El forfet també inclou dues pujades per dia amb qualsevol dels remuntis de les estacions.

FGC mapes 3D
Mapa de la Molina -esq.- i d’Espot. (Copyright/FGC)

Hi ha millores dels mapes 3D interactius de les estacions i la inclusió de tota la informació dels serveis de les estacions. Aquestes millores certifiquen l’aposta de Ferrocarrils per una comunicació més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Els mapes de les estacions deixen d’imprimir-se, però poden consultar-se en les pàgines webs i en les aplicacions. Amb tota la informació necessària actualitzada, i amb el consegüent estalvi de recursos i una gestió ecològicament més sostenible.

Els mapes 3D de les estacions d’FGC s’han desenvolupat a través de la plataforma Skitude, especialitzada a crear solucions tecnològiques per a estacions d’esquí i a desenvolupar eines per a monitorar i compartir experiències entre esquiadors.

Article original: FGC estrena versión de los mapas 3D de sus estaciones de esquí y montaña (Turiski)

 

Verified by ExactMetrics