Baqueira preveu obrir 100 km de pistes el cap de setmana 16/17DES

Més articles

Compartir

L’estació de la Val d’Aran i les Valls d’Àneu ha rebut fins a 40 cm de neu les últimes hores, per la qual cosa, amb els gruixos previs acumulats i el complement de la producció de neu, preveu obrir fins a 100 km si les condicions meteorològiques acompanyen. D’aquesta manera es va ampliant el nombre de pistes disponibles de cara a les vacances de Nadal en què l’estació té com a objectiu arribar al màxim del domini esquiable.

La nevada que va començar al migdia de dimecres 13 i es va estendre fins dijous 14 de desembre va acumular a Baqueira fins a 40 cm de neu a les cotes mitjanes i uns 30 a les altes que s’han vist afectades pel vent del Nord-oest. Una nevada amb temperatures de fins a -8º C i excepcionalment esperada per assegurar un Nadal que és a tocar amb una alta ocupació ja confirmada.

Pel que fa a les pistes, es preveu tenir a disposició d’esquiadors i snowboarders 67 traçats accessibles a través de 31 remuntadors oberts a les àrees de Baqueira, Beret i Bonaigua. La qualitat de la neu és pols o dura segons les zones. La previsió meteorològica és d’un cap de setmana amb bon temps i pujada de temperatures.

Compte enrere per Nadal
L’estació està preparant la seva àrea esquiable, però també els seus serveis de cara a les llargues vacances de Nadal. Per això les botigues Ski Service i la renovada Baqueira Store del Centre Comercial de Ruda treballen al màxim per equipar els esquiadors i els surfistes de neu. Els serveis de lloguer, reparació, guardaesquís i venda de material estaran disponibles a Ski Service 1.500, Baqueira Store-Ski Service Ruda, Guardaesquís Bosc el 1800 i resta de punts de l’estació. D’altra banda, el pàrquing cobert del Telecabina al Centre Comercial Ruda, que compta amb el nou i pràctic sistema de pagament Ticketless, s’ha revelat com la zona més pràctica per deixar el vehicle i gaudir del dia d’esquí en èpoques d’alta ocupació .

De cara al Nadal, L’agència de viatges de Baqueira Beret ofereix disponibilitat d’allotjament i la millor experiència amb la qualitat i la garantia habitual de l’estació. Per reserves i més informació cliqueu aquí.

Verified by ExactMetrics