Baqueira prepara un estiu ben atapeït d’activitats

Més articles

Compartir

Comença l’època estival, i amb ella les novetats que Baqueira té preparades per a tots els visitants en aquesta temporada d’estiu 2022. Cada vegada són més els que prefereixen aprofitar les vacances en paratges naturals, envoltats de tranquil·litat i amb una gran varietat d’esports per fer a l’aire lliure. Això és exactament el que Baqueira Beret oferirà des del mes de juliol fins al començament de setembre. Una combinació d´esports, natura, gastronomia i cultura per gaudir d’unes vacances en família i conèixer la Val d´Aran i les Valls d’Àneu sense el mantell blanc que tant les caracteritzen. 

Més Telecadires que mai
Una de les grans novetats d’aquest estiu és l’obertura de dos telecadires a les zones de Baqueira i Beret. El TSD El Bosque, situat a Baqueira 1500 i el nou TSD Clòt der Os estrenat la temporada passada d’hivern i ubicat a la zona de Beret, començaran a funcionar a partir del 9 de juliol fins al 4 de setembre. 
L’obertura d’aquestes dues instal·lacions redibuixa una zona àmplia entre Baqueira i Beret on poder gaudir de nous circuits i activitats per als amants de la muntanya, senderistes i ciclistes on cada vegada són més els adeptes a aquest estil de vacances. 

Més BTT que mai
Gràcies al pla estratègic del Conselh Generau d’Aran perquè la Vall d’Aran es converteixi en una destinació de referència al turisme de la bicicleta i a la col·laboració de l’Ajuntament del Naut Aran en la construcció i ampliació de camins de BTT , aquest estiu es podrà gaudir de 3 noves senders preparades per a ciclistes a l’entorn de l’estació. A aquests camins es podrà accedir mitjançant els remuntadors de Baqueira Beret i es sumaran a la resta d’itineraris que hi ha al territori aranès, superant així els 900 quilòmetres marcats. 

Començant pel nucli de Baqueira, s’habilitarà una zona de descens per a principiants molt emocionant, de nivell blau i verd, que començarà a la part superior del TSD El Bosque a 1.800m on es creuarà tot el bosc de la mítica pista Vuelta a casa i dera Cascada arribant fins als peus del mateix telecadira, un total de 300m de desnivell amb un recorregut divertit per a tot tipus de públic.

L’àrea de Beret també comptarà amb un descens assequible, de nivell verd, que estarà ubicat a la part superior del TSD Clòt der Os. El nou telecadira serà l’encarregat de portar-te fins a l’inici d’aquesta ruta, que comença a la divertida i familiar zona del Fun Park amb una baixada agradable fins arribar al Pla de Beret.

A més de les rutes ja esmentades, tant ciclistes com senderistes podran fer una ruta des de Baqueira fins al nucli de Beret creuant pel majestuós Pla de Beret, en una excursió tranquil·la i sense dificultat plena d’impressionants paratges que componen aquesta característica zona. 

Més senderisme que mai
Els senderistes que visiten l’Estació també podran aprofitar els dos telecadires oberts aquesta temporada d’estiu. Des de Baqueira es podran recórrer diferents rutes que portaran fins a la zona de Beret passant per Orri o de tornada fins a Baqueira 1500.

Beret destacarà amb una nova ruta circular, aquesta donarà inici a la part més alta del TSD Clòt der Os des d’on es podrà arribar fins els llacs d’aquesta preciosa zona i tornar fins a la part superior del remuntador per reprendre el descens en cadira o caminant fins a arribar a la zona del Pla de Beret. Aquest itinerari és perfecte per fer en família gràcies al seu còmode desnivell i la seva curta distància de només 3 quilòmetres.

Més restauració que mai
A l’àmbit de la restauració aquesta temporada d’estiu ve amb alguna sorpresa. Al ja típic Restaurant Pla de Beret que obre les portes tots els estius, amb la seva oferta habitual de menús i gastronomia d’alta muntanya, s’hi unirà, el Bar 1500 situat a la base del TSD El Bosque, animant la zona principal de l’Estació.
D’altra banda, l’Hotel Montarto obrirà les portes el proper 5 de juliol fins al 5 de setembre i, com a mostra de tornada a la normalitat després de dos anys de pandèmia, s’obrirà l’Spa de l’hotel. La seva obertura també porta alguna novetat i és que aquest estiu, gràcies a l’ampliació de les rutes per a BTT, l’Hotel Montarto es converteix en un hotel completament Bike Friendly. A més, els seus restaurants com són, el Wine Bar by Vinya Pomal, i la Borda Lobató també estaran oberts.

Horaris i Tarifes
Els remuntadors, tant El Bosque com Clòt der Os tindran un horari de 10:00 a 18:00 tots els dies de la setmana, si les condicions meteorològiques ho permeten. El preu de dia que permetrà fer una pujada i una baixada per cada remuntador serà de 15€ per a adults i de 10€ per a l’infantil. L’accés amb bicicleta permet pujades i baixades il·limitades a tots dos remuntadors i el seu preu serà 28€ per als adults i de 18€ per a l’infantil. Les tarifes infantils s’apliquen fins a 11 anys.

Tots els visitants podran adquirir el seu forfet de manera online a través de la pàgina web de Baqueira Beret, www.baqueira.es, recarregant un BaqueiraPASS o BaqueiraTICKET. També es podrà adquirir el pas per accedir als remuntadors als punts de venda a les zones inferiors dels dos telecadires. Com cada any tots aquells que hagin adquirit el BaqueiraPASS de temporada, tindran l’accés gratuït a les instal·lacions de Baqueira Beret.

Verified by ExactMetrics