Baqueira Beret prepara les vacances d’estiu

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

L’estació de la Val d’Aran i les Valls d’Àneu és coneguda com a destinació d’hivern però en els mesos de calor també ofereix tot el seu atractiu gràcies a la multitud d’activitats de les valls i de la naturalesa que l’envolta. Perquè sigui fàcil reservar les vacances també es pot escollir l’allotjament a través de la seva agència de viatges  de la multitud d’establiments oferts entre els quals l’estació recomana l’Hotel Montarto.

Un plaer gaudir els paisatges de la Val d’Aran 😉

Baqueira Beret ofereix a partir del 7 de juliol i tot l’agost experiències per a tots els públics en alta muntanya en què s’entrellacen les excursions a peu, la bicicleta de muntanya, l’excel·lent gastronomia i unes propostes culturals de primer ordre al llarg de l’Aran i el Pallars.

La piscina del Hotel Montarto, un dels alicients de gaudir a l’estiu a Baqueira

La central de reserves en línia de Baqueira Beret està actualitzada amb tota l’informació d’estiu i ofereix la personalització de les vacances a la Val d’Aran o Valls d`Àneu al millor preu amb la garantia i qualitat Baqueira Beret a més de múltiples avantatges com és el forfet del remuntador Blanhiblar gratuït en cas de reservar a través de www.viajes.baqueira.es. Si es disposa del BaqueiraPASS de temporada d’hivern, la pujada també és gratuïta o si es disposa de BaqueiraPASS recarregable per dies sistema també permet comprar els forfets a l’estiu.

La cadira de Blanhibar en breu tornarà a posar-se en marxa
Verified by ExactMetrics