Baqueira Beret obre parcialment més zones d’esquí: Bonaigua i Beret

Més articles

L’Aran Hostel de Salardú tanca amb èxit la seva primera temporada d’hivern

Després de l’èxit de la temporada d’hivern superant les...

Rànquing 10 estacions dels Pirineus, forfets venuts temporada 23/24

Enllestida, per desgràcia, la temporada de neu a les...

Grandvalira Resorts, Balanç temporada de neu 23/24: superen els 2 milions dies esquí

La segona temporada d’hivern amb totes les estacions d’Andorra...

Balanç temporada de neu 23/24 a Masella: fregant els 300.000 esquiadors

Ahir diumenge 14 d’abril de 2024, Masella ha finalitzat...

Compartir

L’Estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu amplia el domini esquiable disponible a partir d’avui dia 22 de desembre amb l’obertura parcial de les zones de Bonaigua i Beret que es suman a l’àrea de Baqueira en funcionament des del dia 14 de desembre. Amb aquesta ampliació estaran obertes 77 km pistes buscant assegurar la màxima amplitud per continuar garantint la distància social i a la vegada augmentant el percentatge d’aforament d’esquiadors i snowboarders sempre aplicant les mesures sanitàries establertes per les autoritats.

Bones notícies han arribat amb el solstici d’hivern ja que l’estació ha ampliat l’àrea esquiable fins als 77 km de pistes, amb 57 traçats abalisats, accessibles a través de 19 remuntadors a partir d’avui 22 gràcies al fet que Bonaigua i Beret es sumen a l’àrea de Baqueira en marxa des del dia 14.

A la zona de Bonaigua està en funcionament els remuntadors del TSD Bonaigua, TS Teso Dera Mina i el TS Manaud que permetran esquiar per 11 pistes d’aquesta zona. A la zona de Beret s’obriran 12 pistes accessibles a través dels TSD Jesús Serra, TSD Dera Reina i el TQ Fernández-Ochoa. A Beret també estarà obert el traçat de fons de 7 km. Aquestes es sumen a les 34 pistes i 13 remuntadors que Baqueira ja oferia des de mitjans de desembre.

Verified by ExactMetrics