Baqueira Beret estrena la temporada 2020-2021 el divendres 11 de desembre

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu inaugurarà la temporada la segona setmana de desembre obrint únicament la zona de Baqueira, si les condicions de neu ho permeten, aplicant les mesures sanitàries establertes per les autoritats.

El nombre de forfets a la venda es limitarà en funció de diversos factors com són el pla operatiu, les regulacions locals, les condicions meteorològiques i l’històric de visites, entre d’altres. D’aquesta manera, es podrà estimar el nombre d’esquiadors a acomodar amb un distanciament físic segur.

Tindran garantit l’accés als posseïdors del BaqueiraPASS amb recàrrega de temporada (Tarifa General) i els clients de venda anticipada de BaqueiraPASS per dies i BaqueiraTICKET que hagin recarregat prèviament online. A taquilles només podran adquirir-se forfets en cas de no haver superat l’aforament diari pel que es recomana la compra anticipada. Baqueira posa a disposició dels clients a partir del 30 de novembre la recàrrega en línia dels esmentats suports perquè puguin assegurar les seves vacances d’hivern en cas de restriccions d’aforament a pistes. L’estació informarà diàriament a través de la seva pàgina web dels forfets disponibles a la venda per a les diferents dates.

La primera setmana està previst obrir únicament la zona de Baqueira i a partir del 21 de desembre, l’estació obrirà tots els sectors del domini esquiable si les condicions ho permeten.

A nivell pràctic, els accessos a l’estació que es posaran en funcionament a partir de el dia 11 de desembre seran Baqueira 1500, Ruda, Tanau i Orri. La restauració en funcionament serà el Baqueira Bar 1500, la cafeteria Bosque a 1800, el Moët Winter Lounge a Orri i el Haägen Dazs a Ruda.

Tota la restauració del domini aranès s’ha adaptat a les mesures antiCovid19

Forfets per a la compra anticipada

El suport recarregable BaqueiraPASS està ja a disposició dels esquiadors i snowboarders. Un cop sol·licitat, es rep al domicili en un termini màxim de 72 hores. A partir d’el 30 de novembre s’obrirà el procés de recàrrega en línia per dies. Compta amb serveis exclusius a l’APP de l’estació en la qual es pot recarregar fàcilment o bé fer-ho al web www.baqueira.es
El BaqueiraPASS, que permet la seva recàrrega tant de temporada com de dies, és l’estrella de l’hivern ja que ofereix nombrosos avantatges. A més de la seva petició en línia i recepció a casa, és nominal per la qual cosa permet al client la gestió de beneficis exclusius a través de la seva àrea privada com són la reserva als restaurants de l’estació, tarifa de recàrrega de dies amb descompte sobre preu de taquilla, etc. El suport físic és vàlid per a 3 hiverns i la recàrrega en línia pot fer-se per temporada o bé per dies comprant d’1 a 7 jornades d’esquí, sempre consecutives, amb avantatges sobre la tarifa general.

D’altra banda, el forfet no nominal de l’estació és el BaqueiraTICKET que es recull a les taquilles de l’estació i establiments adherits al llarg de la Vall d’Aran i Valls d’Àneu i és vàlid per a tota la temporada. A partir del 30 de novembre es podrà recarregar online d’1 a 7 dies sempre consecutius. La manera més pràctica de fer-ho serà a l’APP a través del escanejat de el codi QR integrat o el codi de barres. És molt pràctic per a famílies i grups d’amics perquè ara des de la APP es recarreguen múltiples BaqueiraTICKET d’un sol cop i per part d’una sola persona. Des del web de Baqueira també pot recarregar tot i que, de moment, només individualment.
Finalment, en taquilles de l’estació es podran adquirir forfets de tarifes especials (tarda, passeig, debutant) i en el cas de forfets de dia es lliuraran BaqueiraTICKET recarregats per oferir als client la possibilitat de recarregar línia en la propera visita.

Verified by ExactMetrics