Baqueira Beret, 130 km esquiables per Setmana Santa

Més articles

L’Aran Hostel de Salardú tanca amb èxit la seva primera temporada d’hivern

Després de l’èxit de la temporada d’hivern superant les...

Rànquing 10 estacions dels Pirineus, forfets venuts temporada 23/24

Enllestida, per desgràcia, la temporada de neu a les...

Grandvalira Resorts, Balanç temporada de neu 23/24: superen els 2 milions dies esquí

La segona temporada d’hivern amb totes les estacions d’Andorra...

Balanç temporada de neu 23/24 a Masella: fregant els 300.000 esquiadors

Ahir diumenge 14 d’abril de 2024, Masella ha finalitzat...

Compartir

L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu estarà oberta fins el dilluns 17 d’abril amb gruixos de neu de fins a 190 cm. Amb 130 km esquiables i amb gairebé totes les instal·lacions obertes durant els dies festius, Baqueira Beret garanteix unes bones jornades d’esquí i snowboard.

Baqueira Beret proposa una Setmana Santa plena d’activitats per gaudir amb la família i amics. A més, ara, amb l’arribada de la primavera, es pot gaudir de l’estació d’una manera diferent: amb més hores de sol i més opcions per practicar activitats a l’aire lliure.

A pistes, la Setmana Santa està sent magnífica amb gruixos de neu màxims al voltant dels 190 cm a les cotes altes i fins a 130 km de pistes oberts. Els tres sectors de l’estació (Baqueira, Beret i Bonaigua) es troben oberts al públic.

Agenda d’esdeveniments per Setmana Santa

Test d’Or

Com cada any en finalitzar la temporada, Baqueira Beret convida a tots els alumnes dels cursets d’Era Escòla que s’hagin proclamat guanyadors en les carreres celebrades cada setmana a participar en la competició del Test d’Or. D’aquesta manera, els participants poden posar en pràctica tots els coneixements apresos durant la temporada i, a més, opten a guanyar molt bons premis.

La cita tindrà lloc el proper 15 d’abril de 10.15h a 11.30 h. Els nivells A i B d’esquí i snowboard competiran a la pista del Pla de Beret i els nivells C, D, E i F de les dues modalitats, a la part alta de l’Stadium de Beret.

Els primers classificats de cada categoria guanyaran un forfet de Baqueira i un curset amb Era Escòla de 5 dies per a la temporada que ve. A més, hi haurà trofeus “Test d’Or” per als 3 primers de cada categoria i sorteig sorpresa entre tots els participants en finalitzar el lliurament de premis.

7è edició del Festival Pyrenades

Fins al dissabte 15 d’abril se celebra el Festival Pyrenades, que enguany arriba a la setena edició. Es tracta d’una setmana plena d’activitats gratuïtes dissenyades per a tots els públics en què es convida els participants a debatre sobre el valor cultural, paisatgístic, històric i mediambiental de la muntanya i els Pirineus. La festa tindrà lloc al Refugi Rosta de Salardú, a la Val d’Aran.

Festa final de temporada amb Moët Chandon

Dissabte 15 d’abril, Baqueira Beret celebra el final de temporada i l’arribada de la primavera de la mà de Moët Chandon. Els assistents a la festa, que serà a Orri des de les 15.00h fins a les 20.00h, podran degustar una copa de benvinguda mentre gaudeixen de la música del DJ Luca Ferrer.

A partir de les 17.30 h hi haurà un autobús de baixada.

Fiesta-Moet
La Festa Moet

Carreres socials

Aquesta Setmana Santa, Baqueira Beret serà l’escenari de cinc carreres socials organitzades pels clubs d’esquí de la vall:

Dimecres 12 d’abril: cursa social del club MAC-Ainhoa

Dijous 13 d’abril: cursa social del club FLOCS

Divendres 14 d’abril: carrera Ski-Camp Era Escola

Dissabte 15 d’abril: cursa social del club CEVA

Diumenge 16 d’abril: cursa social del club CAEI

Verified by ExactMetrics