Les estacions aragoneses d’Aramón es preparen per un cap de setmana de neu

Més articles

Compartir

Les estacions del Grup Aramón es preparen per a un cap de setmana en el qual la neu serà la principal protagonista. Les nevades i baixades de temperatura que es preveuen permetrien acabar el mes de febrer i començar març amb més quilòmetres esquiables i amb molt bones condicions de neu.

Els ambaixadors de Cerler

A més de les nevades, les estacions del Grup Aramón continuen amb una agenda plena d’esdeveniments per a tots els públics. Una de les principals protagonistes és La Copa d’Espanya d’Esquí Alpí Inclusiu, que tindrà lloc en l’estació de Formigal-Panticosa durant el dissabte 24 i el diumenge 25 de febrer. És una iniciativa de la RFEDI, la FEDDF la FEDPC i la FEDC, on es busca desenvolupar un circuit de competició d’esquí alpí en el qual puguin participar esportistes amb i sense discapacitat conjuntament, buscant així potenciar els esports d’hivern.

Les nevades previstes i les baixades de temperatures permetran a les estacions del Grup treballar en l’ampliació de quilòmetres esquiables per aquest capde.

D’altra banda, l’estació de Cerler compte com cada dissabte amb els Ambaixadors, una iniciativa que pretén que experts coneixedors de Cerler rebin als esquiadors per a fer un recorregut per l’estació i ensenyar als esquiadors els racons amb més encant de l’estació.

Formigal mode ON

Una vegada la jornada d’esquí acaba les estacions de la Vall de Benasc i de la Vall de Tena continuen oferint experiències úniques als esquiadors. Aquest cap de setmana, l’estació de Cerler tindrà en la seva après-ski a artistes del panorama nacional com Göly i Michenlo, mentre que l’estació de Formigal-*Panticosa comptarà amb Deivkook,Obregon i el Dj i productor Belga Yves, que remet per segon any consecutiu el seu xou en el après-ski de Marchica.

Verified by ExactMetrics