Formigal-Panticosa ofereix 150km de pistes neu pols!

Més articles

Compartir

Fa uns dies avançàvem el paquet de neu que havia caigut al Pirineu d’Aragó. En el cas de l’estació de Formigal-Panticosa, que ha rebut en els últims dies més d’un metre de neu i que compta amb gruixos de 55 a 185 cm, la previsió de cara a la fi de setmana és d’ampliar el seu domini esquiable a uns 150 quilòmetres!  Destacar que els esquiadors podran gaudir de pistes, serveis i experiència com El Bosc, la Ski-Ratrack, la Glera, Snowpark, Nieveaventura o fins i tot el Tobogganing. A més, es posen en marxa les noves
rutes de Skimo i raquetes que s’han inaugurat aquesta temporada en el sector de Panticosa, facilitant d’aquesta manera l’accés als visitants a diferents modalitats de la pràctica esportiva en el medi natural.

Marededeusinyor quin pastíssss

D’altra banda, aquesta gran nevada ha permès reactivar les competicions esportives ja que aquest cap de setmana tindrà lloc en Cerler el XXVII Trofeu Pitarroy, seran dos eslàloms
gegants en les categories U10 i U12, tant el dissabte com el diumenge, que posaran a prova el nivell de joves. Mentre que l’estació de Formigal- Panticosa acollirà el Panticosa Mountain Weekend, el Campionat Aragó esquí de muntanya i el Trofeu Mini Yetis, amb el qual el grup Aramón reforça la seva aposta per la pedrera de joves esquiadors.

Març comença amb una agenda musical en gran, a Formigal-Panticosa hi haurà actuacions des de Cristina Tosio a la terrassa Boutique Sarrios, Maia a l’après-esqui de Marchica o Durismo al club M Big Room. Mentre que a Cerler tindrà Remáscaro  a Alex Curreya el divendres i el dissabte comptarà amb Carlos Jean des de les 16.00 hores.
Aquest primer cap de setmana de març activitats per a tots els públics, música i gastronomia acompanyaran als visitants que decideixin acostar-se a gaudir de la neu.

 

Verified by ExactMetrics