El Balneari de Panticosa torna a reobrir, amb una alta ocupació

Related

Head número al campionat del món d’esquí 2023

Els atletes HEAD, els World Cup Rebels anoten una...

Aramón inicia els tràmits per l’unió Formigal amb Astún

Formigal,s,a, societat del Grup Aramón, ha iniciat els tràmits...

Les claus de l’èxit de les Finals Copa del Món a Grandvalira

En plena ressaca després de les jornades viscudes a...

Compartir

El Balneari de Panticosa, destinació turística al centre de Pirineu d’Osca, ha reobert les seves instal·lacions hoteleres i termals el passat divendres 10 de juliol amb una ocupació que ha arribat a les 116 habitacions la nit del dissabte 11.

Espectacular imatge amb el complexe del Balneari de Panticosa al fons
Espectacular imatge amb el complexe del Balneari de Panticosa al fons

Tot i que la disponibilitat màxima de Balneari de Panticosa, en condicions normals, és de les 250 habitacions, la direcció del complex ha decidit limitar l’aforament al 50%, amb l’objectiu de poder complir amb els requisits de distanciament social, especialment en les zones comunes.

Després d’un dia d’activitat, sempre va bé prendre la fresca 😉

Per al funcionament de Palau Termal Termes de Tiberio s’ha utilitzat el mateix criteri, establint torns de 50 – 60 persones, quan la capacitat màxima és de 120.

“La veritat és que durant tot el cap de setmana ha imperat el bon ambient, s’han implementat els protocols de seguretat d’una manera molt eficient i la majoria dels clients han estat molt col·laboradors i disciplinats. Amb tot això s’ha aconseguit un bon equilibri entre la implementació de les mesures sanitàries i el confort i gaudi dels clients”, assegura Jesús María González, director general de Resort Balneari de Panticosa.

No només els clients allotjats al Balneari de Panticosa han gaudit del seu fantàstic entorn natural i les seves modernes i àmplies instal·lacions, ja que molts aragonesos també han decidit fer una escapada de dia per a retrobar-se amb la natura i respirar aire pur.

Ja posats, tirem de serveis del Balneari

Per al proper cap de setmana, coincidint amb la inauguració de la VIII Festival Internacional de Panticosa Tocant el Cel, s’han tancat les vendes, ja que s’ha arribat a la xifra màxima de 150 habitacions. De fet, són diversos els caps de setmana en què s’ha arribat al màxim establert.

Es evident que el Pirineu d’Osca és bonic de nassos

En paraules de Jesús María González: “Durant aquest primer cap de setmana hem pogut constatar l’eficiència de les mesures preses i hem complert folgadament amb els objectius que ens havíem marcat. M’agradaria destacar l’esforç realitzat pel nostre equip, molt motivat per la volta a la “normalitat”, i l’actitud positiva i responsable dels nostres hostes. Seguirem actuant de forma prudent i augmentarem o reduirem la disponibilitat del complex, per a les pròximes setmanes de l’estiu, en la mesura que puguem gestionar els fluxos de clients a les zones comunes. Esperem i desitgem, en benefici de tots, poder continuar d’aquesta manera. “