Cerler, Formigal i Panticosa estrenen la temporada hivern 23/24

Més articles

Compartir

Les estacions de Cerler i Formigal-Panticosa donaran inici a la temporada hivern 23-24 amb la seva obertura dissabte que ve dia 16. Aquest fet, unit a l’inici de l’activitat a l’estació de Valdelinares durant el passat pont, fa que el grup Aramón tingui ja operatius tres dels seus centres hivernals. Les nevades rebudes en les últimes hores que han deixat fins a 40 cm a Formigal-Panticosa i 20 cm a Cerler, juntament amb els treballs previs que s’han vingut desenvolupant des de fa diverses setmanes, han estat claus per a confirmar l’obertura de les estacions a una setmana de l’inici de la campanya nadalenca. Així, amb la posada en marxa de les estacions, les valls comencen a preparar l’arribada dels visitants que trien gaudir dels seus dies d’esquí i oci durant unes dates tan assenyalades com és el Nadal.

 Els principals sectors de les estacions pirinenques obriran aquest dissabte a l’espera d’anar ampliant gradualment el seu domini esquiable.

L’estació de Cerler a la Vall de Benasc inaugura la temporada amb l’obertura del sector Ampriú, oferint a través d’aquest accés tots els serveis necessaris per a la pràctica de l’esquí. Els visitants que s’acostin aquests dies a l’estació podran gaudir de la renovada terrassa de Colladeta, amb una de les millors combinacions de gastronomia i paisatge de tota la vall. Cerler inaugura la temporada oferint durant el cap de setmana el forfet de dia a un preu promocional de 36,5€.

Aspecte d’avui mateix al sector d’Anayet a Formigal

Per la seva part, l’estació de Formigal-Panticosa donarà inici a la temporada amb la pràctica totalitat de les seves valls connectades, des de Portalet fins a Sextas, en aquest primer cap de setmana d’activitat. L’estació treballa per a obrir el sector de Panticosa en els pròxims dies. Els usuaris que s’acostin a l’estació de la Vall de Tena tindran a la seva disposició, a més de tots els serveis necessaris, una variada oferta gastronòmica per a completar així la seva jornada d’esquí. També Formigal-Panticosa ofereix un preu promocional per a aquest primer cap de setmana de 45,5€ per al forfet de dia.

Les estacions del Pirineu aragonès continuen amb els treballs d’adequació de pistes amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de quilòmetres esquiables conforme les condicions ho permetin.

L’obertura de les estacions del Grup ARAMON permetrà continuar amb el bon ritme de reserves de cara a la campanya nadalenca que donarà principi divendres 22 de desembre. Per a aquells usuaris que encara no hagin preparat la seva pròxima visita a les valls, Viatges Aramón, l’agència oficial del grup, ofereix encara disponibilitat dels ultims paquets per gaudir les festes de Nadal.

Verified by ExactMetrics