Restaurant Coll de la Botella a Pal (Andorra)

Més articles

Compartir

Situat a més de 2.000 d’altura (concretament 2.069 mts) enmig del domini esquiable de les estacions andorranes Pal-Arinsal, ens trobem el Restaurant Coll de Pal. La particularitat de la seva situació, que permet l’accés al restaurant per carretera des de La Massana, en un trajecte de 12 quilòmetres, fa accessible arribar i gaudir de l’establiment tant hivern com estiu.

La Sala principal del Restaurant

El restaurant disposa de terrassa exterior, però el plat fort es troba a l’interior de l’edifici. Un ampli menjador, amb decoració moderna de fusta i grans finestrals que ofereixen unes vistes espectaculars de les muntanyes andorranes. Xavi Palau, un crac vell conegut pels gurmets que visiten el domini andorrà, ja que fou el responsable del restaurant de Pla de la Cot fa uns anys.

Pernil Ibèric amb coca de vidre

En dies concrets tant estiu com hivern, ofereixen els Sopars d’Alta Muntanya, experiències gastronòmiques a la llum de la lluna, tinguem present que ens trobem en un lloc idoni per la qualitat del seu cel nocturn, això sí, és imprescindible contactar prèviament amb ells via mail o telèfon+376 878 222.

A taula
La seva especialitat són els arrossos, els que vam gaudir en el darrer dia de neu que vam visitar-los enguany, van ser espectaculars! S’ha de dir que tenen un trumfo molt important, el cap de cuina, fou cuiner molt de temps al restaurant Set Portes de Barcelona, lloc imprescindible a Barcelona en matèria d’arrossos.

Arròs amb sípia i nècores

A l’estiu afegeixen a la seva carta plats més lleugers, com l’amanida russa amb xips i salmó, calamars amb allioli d’ametlla i taronja i unes postres com la pinya osmmotitzada amb almívar de llima.

Arròs de carxofes i pop

En mesos de fred predominen les carns, ho anomenen Talls Nobles com l’entrecot ecològic de Cal Tomàs, així com l’entrecot Black Angus de Nebraska. També disposen de Pop confitat i tonyina vermella Balfegó al grill.

Pastís de formatge amb gelat de gerds

Imagineu-vos després d’un dia d’esquí o bé d’un dia d’estiu amb activitats a Pal-Arinsal, és a dir, gana no en falta, trobar-te degustant un arròs de bandera, doncs això, brutal. El restaurant Coll de la Botella és una opció molt recomanable pels amants de la muntanya i de la gastronomia durant tot l’any.

El Restaurant a Google Maps

 

 

Verified by ExactMetrics