La neu i el fred permeten a Grandvalira arribar als 170km esquiables

Més articles

Recta final pel projecte d’ampliació pistes a Grandvalira

El projecte d'ampliació de l'àrea esquiable al domini andorrà...

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més...

Perquè m’estimo Andorra

Avui 8 de setembre és la Diada nacional del...

Restaurant Jean Leon a Soldeu (Andorra)

Situat al Pla d'Espiolets a 2.250 metres, enmig del...

Compartir

Des d’aquest dijous, i amb l’obertura de Canillo, el Domini de la Neu compta amb tots els sectors oberts

Grandvalira encara el proper cap de setmana amb una millora notable de les condicions de les pistes. Les precipitacions en forma de neu caigudes sobre el Principat han deixat a l’estació gruixos de fins a 12 cm. Així mateix les baixes temperatures d’aquests dies han facilitat la producció de neu de cultiu de manera gairebé ininterrompuda. 

Els equips d’explotació i de màquines treballen de forma molt acurada en el condicionament progressiu de més extensió esquiable sumant prop de 6.500 hores des de l’inici de temporada, una xifra que supera àmpliament els registres d’altres temporades anteriors.

Amb tot, Grandvalira posa en funcionament i enllaça tots els seus sectors. Aquest dijous, el sector Canillo obre les seves instal·lacions i posa en marxa els serveis d’Escola d’Esquí i Snowboard, la seva oferta en restauració així com l’activitat de tirolina.   

Avui dijous, el fort vent a cotes altes ha obligat a tancar algunes de les pistes i instal·lacions. Tanmateix, de cara al cap de setmana, un cop finalitzat l’episodi de vent, Grandvalira preveu l’obertura de 170km esquiables, més del 80% dels remuntadors i tota l’oferta de serveis de l’estació.

La nevada ha cambiat moltíssim l’aspecte de Grandvalira

Activitats per a tots els públics

Per aquests propers dies també es preveuen nombroses activitats d’aventura com el múixing, les motos de neu, les raquetes, la tirolina així com l’esquí nocturn a la pista La Solana / tubs del sector Pas de la Casa que s’il·lumina tots els dijous i dissabtes de 17 h a 20 h sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. 

Així mateix, els tres snowparks de Grandvalira, l’Snowpark El Tarter, el Sunrise Xavi by Henrik Harlaut (sector Grau Roig) i el Sunset Park Peretol by Henryk Harlaut (sector Grau Roig-Peretol) posen a disposició diferents mòduls i línies  per a tots els nivells de freestyle. 

Après-ski

Un cap de setmana més, els après skis de Grandvalira són un dels principals atractius pels esquiadors que trien el Domini de la Neu com a destí de lleure.

Aquest divendres 11 de gener, l’après-ski L’Après-Amélie reprèn la seva activitat al peu del Funicamp amb l’actuació del seu DJ resident, Ángel de Andrés que farà ballar els assistents de les 14 h a les 21 h.  El dissabte 12 de gener, la terrassa acull la festa “Le Cirque Opening Party”, de 14 h a 21 h, amb els DJs Seba Diez i Alex Walterspiel.

Imatges d’avui mateix al domini andorrà

El pròxim dissabte dia 12 de gener, l’après ski L’Abarset (sector El Tarter) continua les seves festes de tarda-vespre amb l’actuació de DEPART (Urbana Records).

Previsió  meteorològica

A partir de finals d’aquesta setmana i principis de la vinent, les previsions meteorològiques indiquen possibles precipitacions en forma de neu a partir de mitja muntanya. 

Verified by ExactMetrics