Grandvalira rep 1.600 esquiadors el dia de l’estrena temporada 2016-17

Més articles

La presentació de la candidatura andorrana, ho peta a Zuric

Un esdeveniment d’esquí alpí mai vist. Una evolució del...

Recta final pel projecte d’ampliació pistes a Grandvalira

El projecte d'ampliació de l'àrea esquiable al domini andorrà...

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més...

Perquè m’estimo Andorra

Avui 8 de setembre és la Diada nacional del...

Compartir

Grandvalira ha estrenat el passat dissabte la temporada amb una molt bona acollida per part dels esquiadors. Prop de 1.600 amants dels esports blancs han donat la benvinguda a la campanya de neu 2016-17. L’estació va sorprendre als primers clients, que a més del sector de Pas de la Casa van poder tenir accés al sector de Grau Roig. Les darreres nevades, les més de 70 hores acumulades de producció de neu i el treball intens de l’equip de màquines, han afavorit el condicionament de més superfície esquiable així com a la connexió entre els sectors de Pas de la Casa i Grau Roig.

_mg_8162
La gent tenia moltes #ganesdeneu

Aquests dos sectors, oberts parcialment, continuen la seva activitat a partir de dilluns mantenint la tarifa especial de 20 euros en el forfet de dia. Pel que fa als serveis d’estació, Grandvalira posa a disposició dels esquiadors l’Escola d’Esquí i Snowboard dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig així com els restaurants Coll Blanc , Cala Bassa-Costa Rodona, Pulka i Cubil.

De cara el Pont de la Puríssima, l’estació treballa amb l’objectiu de reforçar les connexions amb els sectors d’Encamp, Soldeu, El Tarter i Canillo.

Verified by ExactMetrics