Grandvalira rep 1.600 esquiadors el dia de l’estrena temporada 2016-17

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Grandvalira ha estrenat el passat dissabte la temporada amb una molt bona acollida per part dels esquiadors. Prop de 1.600 amants dels esports blancs han donat la benvinguda a la campanya de neu 2016-17. L’estació va sorprendre als primers clients, que a més del sector de Pas de la Casa van poder tenir accés al sector de Grau Roig. Les darreres nevades, les més de 70 hores acumulades de producció de neu i el treball intens de l’equip de màquines, han afavorit el condicionament de més superfície esquiable així com a la connexió entre els sectors de Pas de la Casa i Grau Roig.

_mg_8162
La gent tenia moltes #ganesdeneu

Aquests dos sectors, oberts parcialment, continuen la seva activitat a partir de dilluns mantenint la tarifa especial de 20 euros en el forfet de dia. Pel que fa als serveis d’estació, Grandvalira posa a disposició dels esquiadors l’Escola d’Esquí i Snowboard dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig així com els restaurants Coll Blanc , Cala Bassa-Costa Rodona, Pulka i Cubil.

De cara el Pont de la Puríssima, l’estació treballa amb l’objectiu de reforçar les connexions amb els sectors d’Encamp, Soldeu, El Tarter i Canillo.

Verified by ExactMetrics