Grandvalira oferirà un total de 82 km esquiables amb tots els seus sectors connectats

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Les estacions de Grandvalira Resorts ampliaran a partir d’aquest dissabte 16 de desembre els quilòmetres esquiables disponibles. Les nevades d’ahir i d’aquest matí, que han deixat gruixos d’entre 15 i 45 centímetres de neu nova a les diferents parts dels dominis, juntament amb la intensa feina dels equips de terreny, permetran connectar tots els sectors de les estacions a partir d’aquest dissabte.

Imatge d’avui 14DES al sector Soldeu

Grandvalira
El domini per excelència, tindrà connexió esquiable entre tots els sectors, des del Pas de la Casa fins a Canillo, passant per Grau Roig, Encamp, Soldeu i El Tarter. Així, l’àrea esquiable que preveu oferir l’estació és de 82 quilòmetres connectats i passarà també a tenir un total de 43 instal·lacions operatives.

Imatge d’avui 14DES a Pal

Pal Arinsal
Estrenarà aquest dissabte el nou telecadira desembragable de sis places Port Negre a Arinsal, la principal novetat de la temporada. El nou remuntador Doppelmayr, que substitueix el telecadira fix de 4 places Port Negre que hi havia fins ara, és més llarg i el seu punt de sortida es troba més a baix respecte a l’anterior giny. Concretament, s’agafa des de just davant del restaurant El Niu. El nou telecadira Port Negre té una capacitat de transport d’unes 2.400 persones per hora, compta amb 57 vehicles i arriba fins als 2.493 metres d’altitud. La instal·lació d’aquest giny suposa el primer pas cap a la unió esquiable entre els dos sectors de l’estació massanenca, que estarà operativa a partir de l’hivern 2024-2025. Paral·lelament, des d’aquest dissabte Pal Arinsal passarà a tenir un total del 70% de les pistes obertes i el 80% dels remuntadors operatius, entre els quals hi haurà el telefèric que connecta els dos sectors.

Imatge d’avui 14DES a Ordino Arcalís

Ordino Arcalís
Finalment, Ordino Arcalís, que va encetar la temporada el passat 24 de novembre, ampliarà l’àrea esquiable fins al 85% de les pistes obertes i el 70% dels remuntadors operatius, també a partir d’aquest mateix dissabte.

Verified by ExactMetrics