Grandvalira inaugura la temporada aquest dissabte 23 de novembre

Més articles

Compartir

Grandvalira inaugura la temporada 2019-20 el dissabte 23 de novembre amb l’obertura parcial dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig enllaçats per pista. Els sectors Soldeu, El Tarter, Canillo i Encamp obriran, tal i com estava previst, a partir del 30 de novembre.

Gràcies a la davallada de les temperatures en les darreres setmanes, la xarxa de producció de neu ha estat activa pràcticament sense interrupció i els equips de terreny estan treballant intensament per garantir les millors condicions de neu. A partir del dilluns 25 de novembre, Grandvalira mantindrà les seves portes obertes als esquiadors i els tècnics continuaran sobre el terreny, amb l’objectiu d’obrir progressivament més pistes i remuntadors fins que l’estació al ple rendiment de l’estació.

De cara a l’obertura parcial, Grandvalira ha establert el preu del forfet de dia de pretemporada serà de 40 euros per adult/júnior i 30 euros per infant (compra online i a taquilles). Els forfets de temporada de Grandvalira es podran recollir a les taquilles habilitades a Grau Roig, Pas de la Casa, El Tarter i l’estand de l’Illa Carlemany. Els clients que hagin seleccionat en el procés de compra la recollida al Funicamp, podran fer-ho a Grau Roig i els que hagin seleccionat Canillo i Soldeu, podran recollir-lo a El Tarter. L’horari d’aquesta darrera taquilla serà de 9h a 17h el dissabte i de 9h a 14h el diumenge. A més, l’estand de l’Illa Carlemany ampliarà el seu horari d’atenció al públic per aquest cap de setmana i romandrà obert els dos dies, de 9h a 19:30h.

Més enllà de l’esquí, Grandvalira posarà en funcionament algunes de les activitats del sector Grau Roig com ara les excursions en raquetes de neu, la construcció d’iglús, el tir amb arc, desafiaments d’orientació i ARVA.

CONDICIONS D’OBERTURA

Sectors Pas de la Casa i Grau Roig (connectats per pista)
Sector Pas de la Casa:
Pistes: Directa 1, Abelletes, Jardí, Fletxa, Escola i Llac.
Instal·lacions: TSD4 Solana, TSD6 Font Negre, TC Pioners, Tapís roulant jardí de neu Abelletes.
Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard: jardí de neu. Classes col·lectives i particulars.
Taquilles: edifici Pas de la Casa i Costa Rodona.
Restauració: Abelletes i Font Negre.
Sector Grau Roig:
Pistes: Pista Llarga, Pala Nova, Bosc i Debutants.
Instal·lacions: TSD6 Pic Blanc, TK Pessons I i Tsf4 xavi.
Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard: jardí de neu i guarderia. Classes col·lectives i particulars. Botiga de l’escola oberta.
Taquilles: flor de neu, escola i Cubil.
Restauració: Pulka, Tres Estanys, Cubil, Coll Blanc.

Aquesta temporada es preveu que la campanya de neu s’allargui fins el 13 d’abril i comptarà amb 143 dies, els mateixos que a la temporada 2018-19, sempre i quan les condicions meteorològiques siguin favorables. Grandvalira manté intacte el seu compromís d’evolució i ha realitzat un important esforç d’inversió de cara a l’estrena de la temporada d’esquí 2019-20; el domini més gran d’Europa ha destinat 13 milions d’euros principalment a la creació d’un nou sector (Peretol), a la plataforma esquiable de Soldeu amb 450 places d’aparcament i d’altres noves infraestructures, com també a la innovació tecnològica, a la millora de serveis de l’Escola d’Esquí i Snowboard i a les novetats en l’oferta d’oci i restauració.

ORDINO ARCALÍS AMPLIA LA SUPERFÍCIE ESQUIABLE

De la seva banda, Ordino Arcalís, que va ser la primera estació d’Andorra en obrir les seves pistes el passat 16 de novembre, continua condicionant el terreny i ampliant la superfície esquiable. Per aquest cap de setmana s’amplia el nombre d’instal·lacions, donant accés també a l’àrea de l’Abarsetar i de l’Hortell, amb l’obertura de les pistes Les Canals, la Pleta, L’escola, La Font i amb la posada en marxa de dos teleesquís més i el telecadira de l’Abarsetar. Es continua treballant per obrir el jardí de neu, els serveis de Planells, així com alguna pista més en funció de la meteorologia.

La superfície total disponible per als esquiadors serà aproximadament d’un 65%. Les nevades previstes per als pròxims dies podran millorar les condicions i permetran els equips treballar per tenir obert al públic el màxim de pistes i instal·lacions de cara al Pont de la Puríssima.

 

Verified by ExactMetrics