La darrera nevada deixa fins a 25 cm de neu nova i la cota se situa entre els 100 i 175 cm de neu pols amb 210 km de pistes, 128 pistes i les seves instal·lacions i serveis operatius al 100%. Els esquiadors que es decantin pel freestyle podran gaudir dels 3 snowparks del domini que romanen completament oberts convertint Grandvalira en el centre neuràlgic d’aquesta modalitat als Pirineus. De la seva part, els esquiadors que vulguin gaudir de l’esquí de muntanya, una de les modalitats amb més èxit del moment, descobriran una nova forma de gaudir de la muntanya amb 6 circuits senyalitzats d’accés gratuït que s’adapten a tots els nivells d’experiència i exigència física. Per aquestes dues disciplines i per la modalitat de freeride, l’estació compta amb les seccions de l’Escola d’Esquí i Snowboard pertinents en les que els usuaris podran contractar les classes de freestyle, les sessions de Grandvalira Mountain Guides o les del Freeride Center.

L’activitat no s’atura de nit
L’oferta nocturna de Grandvalira permet gaudir de la tranquil·litat i el silenci que inunden l’estació quan aquesta tanca les seves portes amb la caiguda del sol.
Els esquiadors que vulguin seguir esquiant de nit podran fer-ho com sempre a la pista nocturna La Solana / Tubs de Pas de la Casa, tots els dijous i dissabtes de 17h a 20h, i al Sunset Park Peretol, obert de dimarts a diumenge entre les 15h i les 21h.
El Domini de la neu ofereix la possibilitat de gaudir de dos de les seves activitats d’aventura més icòniques, el múixing i les motos de neu, sota la llum de la lluna. Els més aventurers, es poden decantar per l’activitat “Groomer Rides”, un safari nocturn amb màquina trepitjaneu pels indrets més amagats de l’estació on es pot viure l’experiència inoblidable com veure com es pon el sol entre les muntanyes del Principat i conèixer de primera mà les tasques de manteniment de pistes amb l’equip de màquines.
L’aposta gastronòmica de l’estació més gran dels Pirineus també es pot gaudir de nit amb sopars exclusius en alguns dels restaurants del Domini, on la màgia i la natura es fusionen per crear un món de sensacions úniques. Des de saboroses propostes més desenfadades com les hamburgueses de l’Andburger Zero elaborades amb carn 100% d’Andorra, fins a saboroses receptes de cuina de muntanya com la del restaurant Roc de les Bruixes i l’Arrosseria, passant per indrets únics com el Vodka Bar del sector Grau Roig; el Domini de la Neu proposa una infinitat d’opcions per gaudir d’una vetllada memorable a les pistes. Per últim, una altra de les opcions més originals per a gaudir del Domini de nit és la proposada per l’Iglú Hotel del sector Grau Roig; un allotjament singular i únic al sud d’Europa situat a 2.350 metres d’altitud i construït íntegrament amb neu. Un dels espais més espectaculars és el jacuzzi de neu, on tothom que vulgui pot relaxar-se envoltat de neu i gaudint de sessions de 30 minuts o una hora acompanyat d’una copa de cava. L’hotel també inclou un nou domo calent on poder degustar un sopar inoblidable amb vistes a l’antic circ glaciar de Pessons i sota la llum de les estrelles. Més informació a www.grandvalira.com

Agenda d’activitats pel cap de setmana
La música tornarà a ser la protagonista aquest cap de setmana. A les 12h30, el duet Leyla amenitzarà l’Amélie Experience Terrace al restaurant de Pessons (Grau Roig) amb els millors temes de pop-rock i soul internacional. El mateix dia per la tarda, el dj i productor valencià Edu Imbernon, que ha participat a grans festivals a nivell mundial com Coachella, TomorrowLand o el BPM Festival, visitarà L’Abarset al sector El Tarter amb un sorprenent dj set de música electrònica. El sector de Pas de la Casa també ballarà al ritme de la millor música a la flamant terrassa Diamond CBbC Grandvalira, nou punt neuràlgic de l’après-ski al El Domini de la Neu, gestionat per l’equip del Cala Bassa Beach Club d’Eivïssa.
La gastronomia tornarà a tenir un lloc privilegiat a Grandvalira aquest cap de setmana amb la celebració d’una nova jornada de l’Snow Club Gourmet el proper 18 de febrer. Sota el títol “Considerat el millor pernil del món”, aquesta nova trobada tindrà lloc al restaurant La Cabana del sector Soldeu, trobada al peu del telecabina a les 20:30h. La jornada comptarà amb la presència de José Gómez, el famós propietari de Joselito que farà descobrir als assistents tot el món que envolta el pernil de gla (reserva prèvia). A banda, durant el cap de setmana la Nomad Gourmet Food Ratrack seguirà proposant una selecció de productes Premium a les pistes i estarà situada a la Solana del Forn, entre els telecadires de Solanelles i Assaladors.
· Divendres 17/02: Rua de Carnaval amb els personatges del Mon(t) Magic – carrers de Canillo a les 11h.
· Divendres 17/02 i dissabte 18/02: animacions, tallers i facepainting – Guarderies i Jardins de neu de Soldeu, El Tarter i Canillo.