Grandvalira es vesteix de blanc i prepara l’obertura total pels propers dies

Related

Compartir

Grandvalira preveu obrir pràcticament la totalitat del domini esquiable gràcies a les nevades que han deixat fins a 60 cms de neu nova.

La nevada que té lloc des de primera hora d’ahir ha deixat gruixos importants a molts punts del Pirineu. Aquestes precipitacions en forma de neu eren molt esperades per tot el món de la neu. La d’ahir és sens dubte la nevada més important, que ha deixat gruixos de fins a 60 cms de neu a Grandvalira, unes acumulacions de neu que permetran obrir progressivament al llarg dels propers dies tot el domini esquiable.

Més que una estació d’esquí. Activitats per a tots els públics

Grandvalira és conscient de la necessitat de donar servei a tots els visitants, tant pels que practiquen esquí o snowboard, com pels que prefereixen fer altres activitats relacionades amb el món de la neu i la muntanya.

L’estació formada pels sectors de Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu, El Tarter, Encamp i Canillo disposa de tots els serveis d’escola d’esquí i snowboard, circuits d’esquí de muntanya dgudament senyalitzats, snowparks, restaurants i activitats d’aventura a ple rendiment. Hi ha altres activitats que continuen en marxa pels més aventurers com el múixing, les motos de neu, les raquetes o la tirolina. L’esquí nocturn també està present a Grandvalira, a la pista La Solana / Tubs del sector Pas de la Casa que s’il·lumina tots els dijous i dissabtes de 17 h a 20 h sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

Primera Neu i Groomer Ride, novetats destacades als sectors Soldeu i El Tarter

Si ets dels que vols ser a pistes abans que ningú, podràs fer-ho gràcies a la Primera Neu, una activitat pensada pels més matiners, ja que l’esquiador o snowboarder podrà baixar les pistes de 08:00h a 09:00h, abans no s’obri l’estació a la resta del públic. L’activitat inclou a més un esmorzar al restaurant del Pi de Migdia al sector El Tarter. Es requereix un nivell mitjà alt i s’ha de disposar del forfet prèviament.

D’altra banda, el Groomer Ride és un safari nocturn amb màquina trepitjaneu que recorre els indrets més amagats de l’estació i que permet viure l’experiència inoblidable d’acompanyar els maquinistes en hores de feina i veure com es pon el sol a l’estació. Una experiència que tots els amants de la neu em volgut viure alguna vegada, i que és molt recomanable per entendre tota la feina que hi ha un cop tanquen les instal·lacions de l’estació.

Pels que els agrada veure-ho tot des de les alçades, Grandvalira també ofereix la possibilitat de fer un descens amb parapent des dels cims més alts del domini i gaudir d’unes vistes espectaculars.

Com hem comentat en vàries ocasions, l’esquí de muntanya és una disciplina en auge, per això l’equip de Grandvalira Mountain Guides habilita diferents circuits per a la pràctica de l’esquí de muntanya amb seguretat als itineraris formats pel circuit d’Envalira, circuit de Montmalús, circuit de Pessons i el circuit dels Isards al Pas de la Casa. Les nevades caigudes al llarg de les últimes hores poden permetre habilitar també el circuit de Moretó. Per seguretat, es recomana consultar amb l’equip de pisters de l’estació les condicions de la meteorologia.

https://www.instagram.com/p/Bs-Rs10nWbC/

Per a més informació sobre l’estat de la neu i els accessos per carretera, recomanem visiteu el web de Grandvalira.