Grandvalira encara Setmana Santa amb el 90% de l’estació oberta

Més articles

Compartir

Grandvalira rep la Setmana Santa amb unes condicions de neu òptimes per a la pràctica dels esports blancs i amb l’extensió esquiable oberta més gran de la Península Ibèrica. Els esquiadors que s’acostin al domini andorrà per aprofitar al màxim els últims dies de la temporada, podran gaudir de 190 km esquiables amb un total de 117 pistes obertes de les 128 que formen el domini. La cota de neu es situa entre els 10 i els 130 cm a bona part dels sis sectors, tots ells enllaçats per pista, i pràcticament la totalitat dels remuntadors es troben actualment en funcionament.

Setmana Santa per a tots els públics
Els esquiadors més petits podran divertir-se mentre aprenen a esquiar en els tres circuits infantils de l’estació: el Mon(t) Magic (Canillo), el Circuit Imaginarium (Grau Roig) i el circuit Bababoom Circus (El Tarter). La resta de la família pot iniciar-se en el món de l’esquí o de l’snowboard o millorar la seva tècnica a les Escoles d’Esquí i Snowboard que es troben repartides pels sis sectors del domini.

Aquells que desitgin posar a prova la seva tècnica, encara estan a temps de fer-ho en dos de les pistes més mítiques i emblemàtiques de Grandvalira: la pista Avet i l´Àliga. Ubicades als sectors de Soldeu i El Tarter respectivament, aquestes dues pistes acolliran la temporada vinent les finals de la Copa d´Europa i es troben amb molt bones condicions per gaudir de les últimes baixades de la campanya de neu. De la seva part, la zona de Montmalús al sector Grau Roig també es troba en plenes condicions per gaudir dels paratges més especials de l’estació en aquests darrers dies de la temporada.

Aquests dies els amants del freestyle tenen a disposició els snowparks de Grandvalira (Snowpark El Tarter i el Xavi Park) amb salts i mòduls preparats per a tots els nivells.
Viure una experiència nocturna a Grandvalira encara és possible fins el dia de tancament de l’estació, el proper 17 d’abril. El domini presenta un entorn únic per gaudir de les nits a la muntanya i la possibilitat de sopar en alguns dels restaurants, on la màgia i la natura es fusionen per crear un món de sensacions úniques. Aquests sopars podran anar acompanyats de la possibilitat de gaudir de diverses activitats, com ara excursions en raquetes o motos de neu, passeigs en màquina trepitjaneu, etc., en funció del restaurant que s’hagi escollit.

_MG_1981
Les terrases amb el bon temps triomfen, ojut la crema solar!

Grandvalira celebra l´arribada del bon temps

Les mítiques terrasses i la seva inigualable oferta gastronòmica es converteixen en els millors al·licients per a visitar l’estació i rebre el bon temps envoltats de natura, família i amics durant aquestes vacances de Setmana Santa.

La terrassa Amélie Experience, amb unes vistes increïbles al Llac de Pessons al sector Grau Roig és un lloc únic pels amants de la gastronomia. Els visitants que s’acostin fins aquest exclusiu racó del domini hi trobaran una selecció d’ostres d’altíssima qualitat de la marca francesa Huîtres Amélie, així com d’altres productes Premium. Una altra opció per gaudir del sol i de la bona taula és l’espectacular terrassa del Clicquot Snow Club Grandvalira situat al restaurant Gall de Bosc del sector Soldeu; un espai ‘chic’ i exclusiu fruit de la col·laboració entre el domini i el xampany francès Veuve Clicquot. Els visitants més sibarites hi degustaran una selecció de productes ibèrics Joselito, carns Txogitxu i fumats Carpier mentre tasten el millor xampany francès.

Grandvalira, també ofereix opcions per aquells que busquin altres opcions per disfrutar de la gastronomia. També a Grau Roig es troba un des espais gastronòmics més emblemàtics del domini el Restaurant Refugi del Llac de Pessons. Més de 25 anys d’alta cuina de muntanya en un dels lloc més idíl·lics del Principat. Plats de cuina tradicional, com ara l’escudella o el trinxat, arrossos de muntanya i les millors carns a la brasa amb vedella de wagyu faran les delícies dels més sibarites.

A més de 2.100 metres d´alçada es situa L´Arrosseria Pi de Migdia (El Tarter), un restaurant amb una singular arquitectura, un interior càlid i una terrassa acollidora. La carta ofereix des de cuina de muntanya d’alta qualitat fins a entrants per picar, varietat d’arrossos, peix i marisc frescos i carns al carbó. A la seva terrassa, es pot prendre una copa de xampany amb increïbles vistes.

Aquells que prefereixin donar la benvinguda al bon temps fent exercici a l’aire lliure encara són a temps de gaudir dels 6 circuits d’esquí de muntanya de El Domini de la Neu; un exercici excel·lent per a posar el cos a punt de cara a l’estiu i una activitat ideal per descobrir els racons naturals de Grandvalira abans que la neu es fongui. Els guies titulats de muntanya de l’estació, els Grandvalira Mountain Guides de l’escola de guies de muntanya de Grandvalira, acompanyaran els esquiadors dins i fora del domini que vulguin iniciar-se o perfeccionar la seva tècnica en aquesta popular disciplina que cada cop compta amb més adeptes.

Agenda d’activitats pel cap de setmana:

– Divendres 14/04: cursa social GranUec (sector Pas de la Casa)
– Dissabte 15/04 i diumenge 16/04: final Interclubs (Federació Catalana)
– Dissabte 15/04- Trofeu Social SEC. Modalitat GS. Pista Esparver. Sector El Tarter. Organitza SEC. Més info: www.sec.ad
– Diumenge 16/04 Cursa Fanatics. Pista Esparver, sector El Tarter.
– Dilluns 17/04- XVª COPA D’ANDORRA D’ESQUÍ DE MUNTANYA – SOLDEU SPRINT. Modalitat SPRINT. Pista Avet. Grandvalira-Soldeu. Organitza FAM. Més info: www.fam.ad

Verified by ExactMetrics