Grandvalira confirma obertura parcial, dissabte 2 de desembre

Més articles

Ja hi ha data Copa Europa esquí masculí a Soldeu: 3-4 febrer 2025

El sector Soldeu de Grandvalira torna a la competició...

North Face i Icebreaker, connectats per a la natura

North Face, marca líder de productes outdoor, i Icebreaker,...

La candidatura Andorra 2029 encara la recta final per l’elecció de la seu dels Mundials

La candidatura Andorra 2029 prem l’accelerador per acostar-se al...

Compartir

Grandvalira preveu obrir aquest cap de setmana 4 dels 6 sectors sempre que les condicions meteorològiques ho permetin amb una tarifa de 30 €.La producció de neu continua activa gairebé sense interrupció i els equips de terreny treballen a contrarellotge per fer front a les últimes nevades i garantir el condicionament de la màxima superfície esquiable.

Grandvalira avui.

Es preveu una obertura parcial amb 4 dels 6 sectors per a la pràctica dels esports d’hivern als sectors Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i El Tarter durant el cap de setmana. Els equips tècnics continuen treballant a contrarellotge per afavorir l’enllaç entre els sectors Pas de la Casa i Grau Roig i el condicionament de la màxima superfície esquiable.

Després de les precipitacions en forma de neu de les darreres hores i de la producció de neu activada pràcticament sense interrupció durant els últims dies, els equips de terreny segueixen treballant intensament per garantir unes condicions de neu que compleixin amb els estàndards de qualitat i de seguretat pertinents per a la pràctica de l’esquí i l’snowboard.

Imatge del sector de Grau Roig

Els diferents models meteorològics consultats pels tècnics de Grandvalira preveuen mantenir activa la xarxa de canons al llarg dels pròxims dies en espera també d’una nova pertorbació prevista per aquest divendres. A partir d’aquí, l’estació estima poder anar condicionant de forma progressiva més extensió esquiable.

Per a l’obertura parcial Grandvalira ha revisat les tarifes i el preu del forfet de dia serà de 30 euros per adult/júnior i 20 euros per infant (compra online i a taquilles).

El Domini de la Neu ha habilitat un servei de bus gratuït per aquest cap de setmana entre els sectors d’Encamp, Canillo, El Tarter, Soldeu i Grau Roig per als esquiadors que presentin el forfet. (+info www.grandvalira.com).


CONDICIONS D’OBERTURA

Sectors Pas de la Casa i Grau Roig (No connectats per pista)

Sector Pas de la Casa:

Pistes: Directa I

Instal·lacions: TSD4 Pas de la Casa

Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard

Restauració: Font Negre, KSB Coll Blanc i CBbC de Costa Rodona

Sector Grau Roig:

Pistes: Bosc, Pala Nova i Zona Debutants

Instal·lacions: Xavi, Pessons1 i Coma Blanca

Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard

Restauració: Refugi de Pessons, Cubil, Tres Estanys, Font Negre, CBbC-Costa Rodona, Coll Blanc i Piolet.

Sectors Soldeu-El Tarter (Connexió per pista de Soldeu amb El Tarter):

Pistes: Zones de debutants, Pla d’Espiolets, Riba Escorxada, Esparver parcial, Esquirol parcial, Astoret, Gall de Bosc (zona unió Soldeu i El Tarter), Paniquera, Ós parcial i Duc.

Instal·lacions: TC Tarter, Pi de Migdia, Tosa Espiolets, TC Soldeu, Solana, Planell de la Font, TK Gall de Bosc i Tapís Jardí

Connexió per pista entre sectors Soldeu i El Tarter

Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard

Restauració: Riba Escorxada i L’Abarset (El Tarter) i Espiolets (Soldeu)

L’enllaç per pista entre els sectors Grau Roig i Soldeu-El Tarter encara no quedarà habilitat. De la seva part, els sectors de Canillo i Encamp continúen treballant per garantir l’obertura per a la pràctica dels esports blancs en els propers dies.

 

Verified by ExactMetrics