Grandvalira, balanç Puríssima: més de 73.000 esquiadors

Més articles

La presentació de la candidatura andorrana, ho peta a Zuric

Un esdeveniment d’esquí alpí mai vist. Una evolució del...

Recta final pel projecte d’ampliació pistes a Grandvalira

El projecte d'ampliació de l'àrea esquiable al domini andorrà...

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més...

Perquè m’estimo Andorra

Avui 8 de setembre és la Diada nacional del...

Compartir

L’estació registra una mitjana de 8.000 esquiadors per dia en un dels períodes vacacionals més importants per a l’estació
Un total de 73.000 esquiadors han visitat Grandvalira durant el Pont de la Puríssima, uns 26.000 més respecte al mateix pont de l´any anterior. En aquest pont, que ha durat 6 dies més que l’any anterior, del 3 a l’11 de desembre, l’estació andorrana ha mantingut una mitjana diària de 8.000 usuaris i ha incrementat el número de dies d’esquí en un 55% respecte la temporada passada.

Snowboard grandvalira
La bona méteo ha fet viure un megapont fantàstic

Cal destacar que el Pont de Puríssima d’aquesta campanya, amb 10 dies de durada, ha permès als visitants allargar la seva estada a l’estació andorrana i ha afavorit positivament l’afluència de públic. Durant aquest pont, Grandvalira ha enregistrat un gran nombre de visitants dels mercats de proximitat de Catalunya i del sud de França així com de Madrid, el País Basc i València.

El director de Grandvalira, Alfonso Torreño, ha valorat “molt favorablement” aquest començament de la temporada gràcies al gran nombre de visitants i a les condicions de neu i sol durant aquests dies festius i ha destacat que “aquesta bona acollida ens permet preparar amb optimisme l’arribada del Nadal, un altre moment clau de la temporada”.

Un pont gairebé a ple rendiment

Grandvalira ha fet front al Pont de la Puríssima amb prop de 145 quilòmetres esquiables i amb el 80% d’instal·lacions operatives. L’estació ha mantingut els 6 sectors connectats i ha comptat amb un total de 80 pistes obertes, pel qual ha estat el domini amb més superfície esquiable oberta del sud d’Europa. Durant els quasi 10 dies de pont, les condicions de la neu han estat òptimes i els serveis de Grandvalira com l’Escola d’Esquí i Snowboard o les activitats d’aventura també han tingut molt bona acollida per gran part dels visitants. Tanmateix, els espais de restauració del domini, que obrien ja en la seva totalitat aquests dies, han mantingut una gran afluència de públic.

Verified by ExactMetrics