Grandvalira aquest cap de setmana penja el cartell desitjat: TOT OBERT

Més articles

Compartir

Grandvalira encara el proper cap de setmana amb el 100% de l’extensió esquiable oberta. Els esquiadors que decideixin passar uns dies a la neu gaudiran de la superfície esquiable més gran de la Península Ibèrica amb un total de 210 km, 128 pistes i una cota de neu que es situa entre els 70 i els 165 cm. Pràcticament tots els remuntadors es troben en funcionament. A més, els serveis d’escola d’esquí i snowboard, restauració i activitats d’aventura treballen a ple rendiment.

Els diferents butlletins meteorològics anuncien jornades marcades pel sol i condicions òptimes per a la pràctica dels esports d’hivern. Els amants del freestyle, per exemple, trobaran en el domini l’epicentre d’aquesta modalitat als Pirineus gràcies als seus 3 snowparks amb noves línies i nous mòduls operatius. De la seva part, els 10 circuits de muntanya es troben habilitats i l’Escola d’Esquí i Snowboard ofereix el servei de Grandvalira Mountain Guides per descobrir amb seguretat paratges excepcionals tant dins el territori Grandvalira com en diferents pics d’Andorra.

Les condicions de la climatologia conviden també a descobrir noves formes de gaudir de la neu més enllà de la pràctica dels esports blancs. És el cas de les activitats d’aventura de l’estació a través dels seus dos centres especialitzats: el Grandvalira Mountain Park al sector Grau Roig i el Grandvalira Outdoor Center al sector d’El Tarter. Passejades inoblidables amb trineus arrossegats per gossos, excursions pels boscos del domini a sobre d’una moto de neu o en raquetes, lliscar per la neu amb el tubbing o construir autèntics iglús són algunes de les sorprenents activitats pensades per a tota la família. Com a complement a l’oferta familiar, també hi ha operativa la tirolina i el nou tobogán Magic Gliss que s’inaugurarà aquest proper cap de setmana.

Agenda d’Après-ski entre setmana

Après Amélie (Funicamp):
Dijous 14: DJ Ángel de Andrés

L’Abarset (El Tarter):
Dijous 14 : Jordi Carreras amb música dels 90
Dissabte 16: Hitch amb ritmes electrònics provinents d’Eivissa

Verified by ExactMetrics