Grandvalira acomiada una nova temporada rècord: 1.800.000 forfets venuts

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Grandvalira, en la seva quinzena temporada, ha acomiadat una nova campanya rècord amb un increment de forfets venuts del 2% respecte la campanya de neu anterior, fet que manté a l’estació més gran del sud d’Europa en el Top 15 del rànquing mundial d’estacions d’esquí quant a afluència de clients (dades de l’informe 2017 del consultor Laurent Vanat).

La captació d’esquiadors provinents dels mercats internacionals ha respòs satisfactòriament a les estratègies comercials fixades en els darrers tres anys, destacant els mercats de França, Regne Unit i Rússia i consolidant els mercats de Bèlgica i països nòrdics. L’evolució ascendent dels mercats internacionals s’argumenta amb el creixement en la facturació de més d’un 15% en relació a l’any passat i de més d’un 40% en les tres darreres temporades.

Un altre dels indicadors positius de la campanya 2017-18 és l’increment de la penetració en el consum dels serveis d’estació (escola, restauració i activitats de aventura), fet que consolida encara més l’oferta global del domini.

8 metres i 36 cm de neu i l’eficient resposta dels equips d’explotació

Grandvalira ha registrat fins a 8 metres i 36 cm de neu. Tot i els abundants gruixos, meteorològicament ha estat una campanya marcada pels caps de setmana de condicions climatològiques desfavorables. No obstant això, l’estació pràcticament no ha hagut de tancar cap dia donant resposta amb eficiència a aquests efectes del temps amb treballs de màquines de 29.623 hores (+10% vs 2016-17) i un total de 68 activacions del pla de prevenció d’allaus (PIDA). De fet, el domini ha gaudit de la totalitat del seus 210 km de pistes esquiables gran part de la temporada gràcies el treball de l’equip d’explotació.

Gaudir de delicatessens gastronòmiques al domini andorrà…ummm

Inversió que es tradueix en satisfacció i resultats

L’estació més gran del sud d’Europa ha invertit 11 milions d’euros aquesta temporada destinats a tres grans eixos: la innovació, la qualitat i l’atenció al client. En aquesta línia, en la seva ferma aposta per la innovació tecnològica, Grandvalira, en les tres últimes temporades, ha traçat una estratègia de posicionament de marca i venda online a través de les diferents plataformes tecnològiques com ara la nova plataforma de vendes B2C que ha assolit un increment del 78% respecte l’any anterior i un 112% en les tres últimes campanyes de neu.

Pel que fa a la restauració, en la ferma aposta per la innovació dels darrers anys, cal destacar dues iniciatives. D’una banda, la segona edició de l’Snow Club Gourmet, que ha vist consolidat un projecte que eleva la gastronomia del domini, i en el que el retorn de les 28 marques participants d’alta qualitat i dels començals ha estat molt positiu en les 6 jornades que s’han celebrat. De l’altra, la incorporació de les postres tematitzades del prestigiós mestre pastisser Christian Escribà, que han estat la sensació dels esquiadors més llaminers.

Tanmateix, l’Iglú Hotel ha acollit una de les novetats més sorprenents de la temporada amb la reproducció a través de l’escultura de gel d’algunes obres de la col·lecció Carmen Thyssen. Aquesta iniciativa també ha anat lligada a algunes accions dirigides al públic infantil i han permès acostar l’oferta cultural d’Andorra als visitants de l’estació.

En la convicció per la cura del públic familiar i debutant, les inversions realitzades en la millora dels jardins de neu i circuits infantils han estat molt ben acollides. L’Escola d’Esquí i Snowboard també ha assumit resultats per sobre de la temporada 2016-17. Els productes Grandvalira Mountain Guides i el Freeride Center han treballat a bon ritme gràcies a les bones condicions de neu.

Grandvalira a les xarxes socials

Grandvalira acomiada la seva 15a temporada reforçant la seva notorietat de marca gràcies a les 3.142.366 sessions registrades al web www.grandvalira.com (+14,2%) i consolida aquest canal de comunicació en el rànquing Alexa (mesura l’abast, el tràfic i els continguts vistos de forma diària) amb la quarta posició a Espanya en el sector de la neu. L’app de Grandvalira és l’aplicació d’estacions d’esquí millor posicionada a Esports a Espanya i Portugal (Top 50 a iTunes i Top 100 a Google Play). S’ha convertit a dia d’avui en un canal de consulta molt ben acollit per part dels usuaris, acumulant 160.690 descàrregues amb 56.618 usuaris actius (+0,15%), 4.132.192 seccions consultades (+13,5%) i més d’1,9 milions d’impactes push (+61%).En Xarxes Socials, Grandvalira ocupa la vuitena posició en el rànquing mundial d’estacions d’esquí pel que fa a nombre d’usuaris i interacció a les seves xarxes socials, sumant una comunitat de més de 255.000 seguidors.

ADN esportiu

El mes de març va concentrar bona part de les grans proves esportives a l’estació. Les Finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí van superar amb èxit el test previ a la gran cita de la temporada vinent, les Finals de la Copa del Món. Una cita que reunirà els 25 millors esquiadors i esquiadores del moment de cada disciplina i que serà el focus d’atenció mediàtica de l’11 al 17 de març del 2019 als sectors de Soldeu i El Tarter. Una fita històrica clau per a la promoció d’Andorra com a destinació així com dels Pirineus.També a Grandvalira va tenir lloc la 14a edició del Total Fight Masters of Freestyle amb una selecció dels riders amb més talent del panorama freestyle que va tornar a l’Snowpark El Tarter per lluir-se amb grans trucs. A més, la Copa del Món de Quilòmetre Llançat va celebrar la seva setena edició amb la participació dels corredors més ràpids del món. Al més alt del podi per recollir els Globus de Cristall van pujar els italians, Simone Origone i Valentina Greggio.

 

Verified by ExactMetrics