El Pont Tibetà de Canillo estrena avui, la temporada d’estiu 2023

Més articles

Com serà el juny 2023, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

El Pirineu de Lleida acull 8 festivals de senderisme

Els itineraris de natura, que tindran lloc entre els...

Ordino Arcalís inicia l’estiu 2023, obrint el Mirador Solar de Tristaina

Ordino Arcalís enceta la temporada d’estiu aquest dissabte...

Rànquing forfets venuts als Pirineus 2022-2023

Encara que ja fa dies que la temporada 2022-23...

Les 5 claus per a treure el màxim profit a la teva bicicleta aquest estiu

Després del parèntesi de l'hivern són moltes les persones...

Compartir

Es va convertir en una de les atraccions turístiques més visitades d’Andorra, i en una de les novetats més notòries dels Pirineus l’estiu passat. L’imponent Pont Tibetà de Canillo, el segon més llarg del món d’aquestes característiques, enceta la seva segona temporada avui, i està prevista la seva obertura fins al mes de novembre, sempre que les condicions climatològiques ho permetin.

La singular passarel·la de 603 metres de longitud, que sobrevola el riu de la Vall del Riu a 158 metres d’altitud, se situa en un dels paratges naturals més espectaculars del país, i va ser un dels reclams turístics més visitats amb més de 100.000 usuaris entre l’estiu i la tardor de l’any passat. L’origen dels clients procedia principalment d’Espanya (76%), un 11% d’Andorra i un 7% de França, entre d’altres. El Comú estima rebre una afluència en línia amb la de la temporada anterior i preveu activar una campanya de promoció al sud de França.

Si la foto ja impressiona, imgina’t viure’l!

Entrades a la venda
El Comú de Canillo ha posat a la venda les entrades per accedir al Pont Tibetà i al Mirador del Roc del Quer. Els tiquets es poden adquirir a través del web www.ponttibetacanillo.com i a l’Oficina de Turisme de Canillo. Les entrades al pont i el paquet inclouen el servei d’autobús, tant d’anada com de tornada. Pel que fa a les tarifes, l’entrada individual per accedir a la passarel·la té un preu de 13 euros, mentre que la tarifa pels menors fins a 12 anys, Carnet Jove, targeta Magna o residents és de 10 euros. Per la seva part, l’entrada individual al Mirador del Roc del Quer té un cost de 5 euros, i de 4 euros pels menors fins a 12 anys, Carnet Jove i targeta Magna. Les tarifes del paquet que inclou l’accés al pont i el Roc del Quer son de 15,50 euros l’entrada individual, i 12,50 euros pels menors fins a 12 anys, Carnet Jove i Targeta Magna. Tant el pont com el mirador són gratuïts pels infants menors de 5 anys.

El Mirador d’alçada!

El Pont Tibetà i el Mirador del Roc del Quer obriran a les 10 h i tindran diferents horaris de tancament segons els segments de temporada diferenciats en baixa, mitjana o alta. Uns horaris de tancament que aniran de les 15 h a les 21 h, en funció del període de la temporada. El pont romandrà tancat de dilluns a dijous durant el mes de maig (excepte l’1 de maig), a causa de les obres al camí de l’Armiana per condicionar el pas de l’electricitat, la xarxa de sanejament i l’aigua. En aquest sentit, el Comú de Canillo instal·larà la pròxima temporada una caseta per oferir diversos serveis al Pont Tibetà com ara un punt d’informació i venda de marxandatge, restauració lleugera i lavabos.

Quant a l’accés al reclam turístic, de la mateixa manera que l’any passat, únicament es podrà arribar a la passarel·la tibetana amb el servei de bus, ja que no hi ha aparcament a la zona. En temporada alta s’habilitaran tres busos de 55 places, en temporada mitja dos busos de 55 places, i en temporada baixa dos de 40 places. La parada del bus s’ubicarà a la carretera general (entrada de Canillo sentit Nord) i la freqüència de pas serà d’entre 20 i 30 minuts. El trajecte serà circular i connectarà Canillo amb l’accés a l’Armiana (Pont Tibetà) i el mirador del Roc del Quer.