El Freeride Junior World Championship el 5 febrer a Grandvalira

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Grandvalira, acollirà per tercera vegada el FJWC (Freeride Junior World Championship), el campionat de freeride més prestigiós del moment. El proper 5 de febrer, més de 60 riders arribats de més de 15 països, i d’edats compreses entre els 15 i els 18 anys, competiran a Grandvalira per a aconseguir un lloc al pòdium.

Els esquiadors i snowboarders juniors s’han guanyat la seva participació en aquest campionat gràcies al talent demostrat en les passades edicions del Freeride Junior. Algunes d’aquestes joves promeses que es donaran cita a Grandvalira, són el jove esquiador Ross Tester (US) de 17 anys, que l’any passat va aconseguir una molt bona puntuació en el FJWC i que tornarà aquest any a la cinquena edició. A més, per primer cop en el campionat, hi participarà el medallista olímpic dels Jocs d’Hivern Finn Bilous (NZL) que ha batut tots els rècords en totes les cites del Tour de Freeride Junior neozelandès d’aquest estiu i que, sense cap dubte, no decebrà als fans que es donin cita a Grandvalira. En darrer lloc, però no menys important, també s’hi ha assegurat la seva participació Jake Terry (UK), un rider que posa en pràctica totes les seves habilitats per a la pràctica de wake i snowboard, aconseguint varis pòdiums al llarg del FJT 2016. “Veig molt probable que aquesta temporada el FJWC sigui un dels millors fins a la data, amb nous esdeveniments, nova gent i noves experiències. Tinc moltes ganes de començar aquest nou tour”, ha dit Terry.

L’elit del freeride, que ja ha demostrat el seu talent i el seu alt nivell a la temporada passada, tampoc decebrà aquest any. Totes les novetats sobre el campionat estaran disponibles al web freerideworldtour.com

Mora Banc Skiers Cup Grandvalira 2016 - www.skierscup.com
Imatge de la competició de l’any passat a la Vall d’Incles, amb la X de Grandvalira al fons

Tercera temporada apostant per aquesta modalitat

En paraules d’Alfonso Torreño, director de Grandvalira: “Un any més el domini s’ha convertit en l’epicentre mundial del freeride. La nostra ferma aposta per aquesta modalitat ens està convertint ja en un referent mundial en l’organització d’aquesta mena d’esdeveniments”. L’arribada del FJWC al Domini de la Neu per tercer any consecutiu reforça la ja existent oferta de serveis i activitats per a que els clients de l’estació puguin experimentar en primera persona la pràctica d’aquesta modalitat.

Verified by ExactMetrics