Grandvalira encara el proper cap de setmana a ple rendiment amb l’obertura del 100% de la seva extensió esquiable amb 210 km que corresponen a 128 pistes, 70 remuntadors i amb gruixos d’entre 80 i 150 cm de neu pols en espera de noves precipitacions en forma de neu previstes per la jornada d’avui.
El Domini de la Neu compta amb molt bones condicions de neu per a la pràctica de totes les disciplines dels esports blancs. Després de les intenses nevades dels darrers dies, les pistes es troben en unes condicions molt favorables gràcies a la feina realitzada per l’equip de màquines, que en total ha acumulat fins a 2.250 hores per aconseguir el condicionament del màxim de superfície esquiable.

Un paradís per a l’esquí de muntanya
Una modalitat que cada cop reuneix a més adeptes i que compta amb una extensa xarxa d’itineraris que recorren els diversos sectors de l’estació. En total, els esquiadors que vulguin descobrir aquest esport blanc compten amb 6 circuits repartits per 3 sectors diferents: quatre a Grau Roig, un a El Tarter i el nou circuit que recorre la zona dels Isards al sector de Pas de la Casa. Els novells en aquesta disciplina podran descobrir els paratges més singulars de l’estació de la mà dels guies de muntanya de Grandvalira (Grandvalira Mountain Guides), titulats per la Internacional Snow Training Academy de Suïssa que acompanyaran els esquiadors per realitzar rutes dins del domini.
També a ple rendiment treballa el Freeride Center de l’Escola d’esquí i snowboard de Grandvalira (Soldeu) que disposa d’instructors amb un coneixement únic de la muntanya, amb titulacions com a guies de muntanya; a més, disposa de l’equipament fonamental per afrontar qualsevol sortida fora de pista.
Freestyle i Heliesquí

Pel que fa les disciplines d’esquí i snowboard més atrevides, els practicants de freestyle tenen a disposició els tres parks de Grandvalira, Snowpark El Tarter, Snowpark Xavi i el Sunset Park Peretol amb un escenari de línies de mòduls i kickers totalment reconstruïts per a tots els nivells.
Per gaudir de la neu sense calçar-se uns esquís, estan oberts el Grandvalira Mountain Park (Grau Roig) i el Grandvalira Outdoor Center (El Tarter) els dos centres d’activitats d’aventura del domini. Els visitants més intrèpids podran gaudir de sessions d´heliesquí o fer excursions en motos de neu; mentre els amants de la tranquil·litat de la muntanya podran conèixer de primera mà els indrets més especials de l’estació practicant múixing o fent excursions amb raquetes.
Ampliació de l’Hotel Iglú
Les òptimes condicions meteorològiques registrades al domini també han beneficiat un dels indrets mes singulars de l’estació, el reconegut Iglú Hotel del sector Grau Roig. Aquest original establiment va ampliant progressivament la seva extensió i actualment ja compta amb 4 habitacions i un menjador completament equipat.
Un any més, els visitants que vulguin passar una estada memorable a la neu podran gaudir d’aquest hotel únic a Europa situat a 2.350 metres d’alçada i construït al 100% amb neu. L’experiència consta d’un aperitiu de benvinguda, pujada en retrac, sopar, sessió de spa a l’impressionant jacuzzi de neu i esmorzar l’endemà. Els visitants que s’hi apropin durant el dia també podran gaudir de les vistes espectaculars des de la seva terrassa, on se serveixen tot tipus d’exquisideses i on puntualment s’organitzen sessions de DJ i esdeveniments. A banda, enguany l’Iglú Hotel estrena un nou domo calent amb vistes a l’antic circ glaciar de Pessons on es pot gaudir d’un sopar inoblidable sota la llum de les estrelles.
Delicatessens gastronòmiques a l’Snow Club Gourmet
El nou club gastronòmic de Grandvalira torna a organitzar una de les seves trobades culinàries amb l’objectiu de seguir oferint els millors productes i tendències gourmets en una estació d’esquí. Aquest dissabte 28 de gener a partir de les 20h, el restaurant La Trattoria de Riba Escorxada (El Tarter) es transformarà en un espai d’elaboració i showcooking amb la presència dels productes Carpier. Sota el títol “La Cuina Fumada amb Carpier”, el propietari de Carpier, Carlos Piernas, i el xef de la marca, Shiro Uemura, faran una demostració de com cuinar les millors carns i peixos fumats. El showcooking també comptarà amb la participació del xef David Gil, proclamat com el millor mestre xocolater d’Espanya 2015 i actual cap de rebosteria dels germans Adrià. La segona jornada de l’Snow Club Gourmet comptarà amb la presència del seu mestre de cerimònies i ambaixador del projecte, Jordi Marquet, pioner dels productes gourmet a Andorra.
D’altra banda, els esquiadors que vulguin degustar els millors productes gourmet ho podran fer a la Nomad Gourmet Food Ratrack que seguirà ubicada al Planell de la Font (Soldeu). Els que optin per la cuina americana, la Hard Rock Cafe Food Ratrack es troba situada a peu de pistes del sector Grau Roig, davant del telecadira Antenes.