Aymar Navarro acaba de publicar a You Tube l’última edició de South Lines

Related

Compartir

Ja està disponible online la versió completa de “South Lines powered by KAYAK”, una pel·lícula enregistrada a Xile i Argentina que combina alpinisme i freeride

Els últims 3 estius i aprofitant l’hivern austral, l’esquiador aranès Aymar Navarro i el fotògraf gironí Txema Trull han estat viatjant a Amèrica del Sud, cercant les línies més verticals i enregistrant-ho tot sota el projecte #SouthLines que ja suma 3 edicions i que acumula fins a dia d’avui més de 3 milions de visualitzacions.

L’Aymar, el freerider més internacional de la península, ja ens té acostumats a protagonitzar escenes d’infart, però cal reconèixer que en aquesta última entrega de South Lines ha anat encara molt més enllà.

Una de les parts que més ens ha impressionat de
#SouthLines, on es veu l’Aymar baixant un dels “couloirs” a Xile amb algun pas
realment molt tècnic

El documental que té una durada de 37 minuts ha estat enregistrat a Xile i Argentina, lluny de les estacions d’esquí, un fet que va obligar a tot l’equip a dedicar molt esforç per poder-se desplaçar per la zona, ja que disposaven de pocs recursos a nivell logístic.

Aymar Navarro a Las Cuevas
“La pel·lícula combina freeride i alpinisme a parts iguals. Aquest any no
volíem trepitjar cap estació, fet pel qual darrere de cada línia hi ha llargues
hores d’esforç a la muntanya” – Aymar Navarro

En aquesta última entrega de #SouthLines veureu a l’Aymar acompanyat de riders reconeguts a nivell internacional com Leo Slemett, Tof Henry i Marion Haerty, però també els acompanyen altres riders locals bons coneixedors del terreny com Kevin Castillo, Vicho Sutil, Chopo Diaz, Sole Diaz, Raimundo de Andraca o Tatan Clement. A més, hi podreu veure en David Sanàbria, guia de muntanya de la Vall d’Aran.