Episodi 6 || Jaume Vila, guia de muntanya i fundador de Guies NordSud

Episodi 6 || Jaume Vila, guia de muntanya i fundador de Guies NordSud

Les restriccions de mobilitat han afectat a molts sectors. Els guies de muntanya i els instructor d’esquí també pateixen les conseqüències de les limitacions de mobilitat.

En Jaume Vila, fundador de l’empresa Guies NordSud i un pirineista apassionat, ens explica com s’està visquent tot això des d’un punt de vista d’algú està patint de primera mà els efectes de les mesures que es prenen des del Govern, sense cap tipus de compensació econòmica. A més, ens parlarà de quines activitats ofereixen a NordSud a les persones que es volen iniciar amb seguretat en l’esquí de muntanya o en altres disciplines relacionades amb la muntanya hivernal.

Com sempre, l’Àlex Van der Laan, i la seva meteoficció, ens dirà si podrem gaudir d’uns nadals amb fred i neu. I recordarem amb ell la gran nevada que va col·lapsar Catalunya, l’any 1962.

Tot això i molt més, a l’episodi 6 del podcast sense filtres de laneu.cat, de la mà de Pep Pont i Josep Carrizo. Esperem que ho disfruteu. I us recordem que ens podeu fer arribar tots els vostres comentaris a podcast@laneu.cat.

No us ho perdeu. Ens podeu escoltar directament al següent enllaç, a Apple Podcasts o bé a Spotify.

Si vols col·laborar o participar en el proper programa escriu-nos un mail a podcast@laneu.cat o una nota de veu al WhatsApp del programa 623 04 25 09.

Pots escoltar el podcast a directament a través del següent enllaç sense descarregar-te cap app:

Previous post
Tavascan també obre les pistes d'esquí alpí
Next post
Baqueira Beret obre parcialment més zones d'esquí: Bonaigua i Beret
Back
SHARE

Episodi 6 || Jaume Vila, guia de muntanya i fundador de Guies NordSud