Episodi 2 || Entrevista a Joaquim Alsina, director de l’ACEM

Episodi 2 || Entrevista a Joaquim Alsina, director de l’ACEM

Les últimes mesures aprovades pel Govern de la Generalitat donen una mica més d’esperances pels amants de la neu, i especialment per les estacions d’esquí i de muntanya i totes aquelles empreses i sectors que depenen d’elles. A partir del proper dilluns 23 de novembre comença un pla de mesures que permetran tornar a una “normalitat” en diferents sectors. Aquestes mesures han estat especialment celebrades per les estacions d’esquí i muntanya, que podran començar a rebre esquiadors i snowboarders tant bon punt la neu permeti fer una obertura en condicions.

En aquest sentit, entrevistem a Joaquim Alsina, director de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Muntanya (ACEM), qui ens desvetllarà com afronten les estacions aquesta temporada marcada per la incertesa i la COVID-19.

Per acabar, parlarem amb el nostre mentor en meteorologia, “l’influencer” a Twitter i professor de matemàtiques, Àlex Van der Laan. I sembla que ens porta bones notícies perquè finalment s’apropen canvis meteorològics i per fi podrem dir adéu al bon temps.

No us ho perdeu. Ens podeu escoltar directament al següent enllaç o bé a Spotify.

Si vols col·laborar o participar en el proper programa escriu-nos un mail a podcast@laneu.cat o una nota de veu al WhatsApp del programa 623 04 25 09.

Pots escoltar el podcast a directament a través del següent enllaç sense descarregar-te cap app:

I també a Spotify:

Previous post
Com afectarà la COVID-19 al calendari de la Copa del Món d'Esquí Alpí
Next post
Entrevista Joaquim Alsina, director de l'ACEM: A la que tinguem neu, obrim pistes!
Back
SHARE

Episodi 2 || Entrevista a Joaquim Alsina, director de l’ACEM