Episodi 1 || Estrenem el podcast

Episodi 1 || Estrenem el podcast

Quan falten alguns dies perquè comenci la temporada d’hivern i neu 2020/21 inaugurem una nova secció en el nostre magazine, ¡el podcast! Amb aquest nou format pretenem donar a conèixer tota aquella actualitat i altres temes d’informació que us puguin interessar.

Al llarg de la temporada anirem parlant amb diferents actors del món de l’esquí i l’snowboard, i donarem veu a totes aquelles persones que d’una manera o altra vulguin compartir el seu punt de vista, perquè laneu.cat som tots i totes. Si vols fer-ho pots enviar-nos un mail a podcast@laneu.cat o una nota de veu al WhatsApp del programa 623 04 25 09.

En aquest primer episodi parlarem de com es presenta aquesta temporada, que vindrà marcada per les restriccions i altres mesures que les estacions d’esquí i muntanya prendran per evitar els contagis de la maleïda COVID-19.

També tindrem un espai dedicat a la meteo amb el nostre amic i col·laborador habitual, Àlex Van der Laan, un apassionat de la meteorologia i de les matemàtiques i que sembla que també li agrada esquiar. De fet, diem sembla perquè després de 3 anys, encara no hem aconseguit veure’l cap dia a pistes. Però segur que enguany sortirem de dubtes. En aquest primer capítol l’Àlex ens parlarà de les previsions a llarg plaç per la temporada i de quins models meteorològics ens podem fiar per mirar de preveure si serà un hivern fred i amb força precipitació.

Pots escoltar el podcast a directament a través del següent enllaç sense descarregar-te cap app:

I també a Spotify:

Previous post
La temporada de l'esquí de muntanya
Dynastar M-Free 108
Next post
Dynastar M-Free 108, M-Pro 99 i M-Tour 99 els freeride més ben valorats de la temporada
Back
SHARE

Episodi 1 || Estrenem el podcast