El Xalet de Les Angles inaugura un nou espai per aquest Nadal2019

Related

Com serà el mes d’agost?

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

El Tren dels Llacs Panoràmic, arrenca aquest cap de setmana

El Tren dels Llacs Panoràmic, gestionat per Ferrocarrils de...

Les activitats per aquest estiu22, que ens proposa Vallnord-Pal Arinsal

Vallnord – Pal Arinsal va inaugurar la temporada d’estiu...

Les propostes estiuenques que ofereix Vallter

Vallter començarà la temporada d’estiu aquest dissabte 16 de...

Compartir

Avui hem gaudit de la primícia mundial 😉 per tal d’oferir les primeres imatges del nou espai que s’obrirà demà 23 de desembre a tot el públic. El Xalet de les Angles es una referència tant per l’oferta gastronòmica com per la seva imatge. De la mà de Jean Parent i Helene Bier han aconseguit pujar el nivell de l’oferta gastronòmica a la comarca del Capcir com també en la delicada posada en escena. Precisament demà serà una realitat un nou espai molt original dins la seva oferta ja existent.

Des de les cabines es pot gaudir de la vall

Es tracta de 8 cabines amb capacitat per a 8 places cadascuna. Situada en un petit turonet que està comunicat amb la terrassa del Xalet Rest’O 2108m. En aquest espai, es poden gaudir de boniques imatges de la vall o bé de les pistes de Les Angles. El funcionament es senzill, accediu al Xalet, trieu el vostre àpat i un cop triat, amb les safates es puja a l’espai. Un cop a la cabina, si fa fred podeu tancar les portes manualment i gaudir d’una vetllada en intimitat, però amb unes vistes de nivell.

L'Helen Bier i en Jean Parent, els socis del Xalet de Les Angles

Les vuit cabines disposen de decoració diferent, realitzada per la sòcia de Jean, l’Helene Bier i la seva parella, en Bans. Totes disposen de seients amb diferents suports, els sostres són de fusta la majoria, tot i que destaquem una cabina amb decoració amb detalls africans. Damunt de les cabines Bans ha dissenyat unes escultures en ferro que vénen a recordar l’origen de les cabines, es a dir, que estaven en moviment i penjades d’un cable.

Cada cabina disposa d'una decoració diferent realitzada per Helene i Bans

 

Aquest Nadal, Les Angles i el Xalet apugen un esglaó en les seves propostes diferents i de qualitat que ofereixen des del Capcir. Caldrà estar atents als seus moviments de futur 😉

Imatge del turonet on estan les vuit cabines