LandCruiserS Season 2k17, un projecte de backcountry nascut a Andorra

Més articles

Compartir

No cal anar gaire lluny de casa per poder gaudir de l’autèntic backcountry que tant ens agrada als amants de l’esquí fora pista. Només cal tenir imaginació i creativitat,  moltes ganes de passar-s’ho bé i uns bons esquís que ens permetin gaudir al màxim del powder. Si algú té aquesta combinació guanyadora són els riders Joel AlbaladejoBernard Adran. Juntament amb el càmera Uri Fortó demostren que a Andorra s’hi poden trobar les condicions ideals per la pràctica d’aquesta disciplina de l’esquí que combina els diferents obstacles naturals que ofereix el terreny i el freestyle, la disciplina amb més “flow” de l’esquí.

Landcruisers Season 2k17 Armada Skis

Ho demostren en el seu projecte anomenat LandCruiserS Season 2k17 amb escenes enregistrades en indrets únics, accessibles des de les estacions de Grandvalira i Vallnord, això sí, amb l’ajuda de pells de foca o motos de neu.

El projecte compta amb el suport de la marca d’esquís de freeride i freestyle Armada, amb seu a Park City, Utah (Estats Units) i que entre els seus riders té noms tant coneguts com Tanner Hall o Sammy Carlson, o com el fotògraf (per posar-li un títol) Jimmy Chin.

Producció – Edit: sbm audiovisual
Riders: Joel Albaladejo & Bernard Adran
Shot + Edited: Uri Fortó (Sbm Audiovisual)
Additional filming: Jordi Mas
Still photographers: Uri Fortó & Riki Coma
Music: Poldoore – In Your Head (Notorious BIG Remix)

esquís armada JJ 2.0 Joel Albaladejo, rider de LandcruiserS Bernard Adran, rider LandcruiserS

Joel Albaladejo preparant kicker

Armada Skis JJ 2.0

Verified by ExactMetrics