Porté, fa balanç d’una temporada excel·lent

Més articles

Com serà el juny 2023, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

El Pirineu de Lleida acull 8 festivals de senderisme

Els itineraris de natura, que tindran lloc entre els...

Ordino Arcalís inicia l’estiu 2023, obrint el Mirador Solar de Tristaina

Ordino Arcalís enceta la temporada d’estiu aquest dissabte...

Rànquing forfets venuts als Pirineus 2022-2023

Encara que ja fa dies que la temporada 2022-23...

Les 5 claus per a treure el màxim profit a la teva bicicleta aquest estiu

Després del parèntesi de l'hivern són moltes les persones...

Compartir

Així de clar i contundent s’expressava en Jordi Pardinilla, cap de comunicació de l’estació Porté Puymorens, en la conversa mantinguda amb LaNeu.cat aquest dijous passat. “Ha estat una temporada excel·lent amb rècords en tots els ambits de l’estació en comparativa l’any 2019″.

Pastís de neu!

La valoració es feia un cop finalitzada la setmana passada la temporada de neu a PortéPardinilla destaca que “només hem tingut l’estació tancada, un dia, i per mal temps”. Això sumat a què van ser la primera estació a obrir el passat novembre i que gràcies als bons gruixos de neu van gaudir d’una Puríssima amb molta afluència d’esquiadors, fet que va tenir continuïtat durant les festes de Nadal amb tot el domini obert.

L’accés més proper al poble de Porta

Parlant de xifres, Pardinilla ens confirma “que enguany hem facturat uns 2.100.000 euros, que significa un augment de més d’un 15% envers la temporada 2019, un fet que l’estació valora en el sentit, que hi havien ganes no només d’esquiar, sinó de natura en estat pur, i això a Porté ho tenim ben cobert.

Nyam nyam

De cara a la temporada vinent, Porté confia a encarar la recta final per la instal·lació del nou remuntador (una cadira de 6 places) al sector de la Mina, que gràcies a estar situada l’arribada a uns 200 metres més amunt de l’actual remuntador, permetrà la creació d’unes 6 pistes més, en un sector on habitualment tenen molta neu.