Paul Dentan, Elisabet Marina i Finn Fuffy ho peten en el Eldorado Freeride Junior a Arcalís

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

ELDORADO FREERIDE JUNIOR corona a Paul Dentan, Elisabet Marina i Finn Fuffy en la gran festa del FREERIDE WORLD TOUR a Vallnord Ordino Arcalís
Espectacular jornada de Freeride a l’estació andorrana de Vallnord Ordino Arcalís amb més de 70 riders en competició i marcada pel dol després de la mort de Borja Ayed.

Crèdit: Angel Enguita

Fins a la tercera cita de ELDORADO FREERIDE JUNIOR hem hagut d’esperar per veure en acció als joves riders que sense cap dubte coparan les mirades molt aviat en el FREERIDE WORLD TOUR. La meteorologia aquest cop ha estat benèvola i el freeride s’ha pogut dur a terme amb total normalitat i els riders han pogut lluir-se en les seves línies i mostrar tot el seu repertori d’acrobàcies i trucs a la Portella del Mig.

Crèdit: Angel Enguita

Encara que EFJ és un certamen eminentment formatiu, també hi ha lloc per a la competició, i aquí cal destacar el concurs de Paul Dentan i Elisabet Marina que s’han imposat en ski, i de Finn Fuffy que ha vençut en surf de neu. En un dia assolellat i amb la Portella del Mig a vessar de neu pols, els riders han gaudit de valent i han deixat clar que estan preparats per donar el salt al Freeride World Qualifier i fer-se un lloc entre els grans noms d’aquest esport.

Crèdit: Angel Enguita

La cita de Vallnord Ordino Arcalís s’ha celebrat en el marc del FWT, que té la seva tercera parada a Andorra, i que reuneix entre els dies 1 i 7 de març a l’elit del freeride mundial. En esquí masculí podi l’han copat riders suïssos i tot i que les puntuacions han estat molt ajustades, el millor ha estat Paul Dentan, seguit de Jonas de la Jara i Thibault Hale-Woods. En esquí femení la vencedora ha estat Elisabet Marina, que s’ha imposat amb claredat a la suïssa Sybille Blanjean i la Martina Marset. En surf de neu la competició ha estat mixta i el vencedor absolut ha estat el neozelandès Finn Fuffy, la segona posició ha estat per a la britànica Ellie Soutter i el podi l’ha tancat l’espanyol Lucas Muñoz de Morales.

Crèdit: Angel Enguita

L’ambient al llarg de tot el cap de setmana a Vallnord Ordino Arcalís ha estat sensacional amb un village molt concorregut pels amants de l’esquí i que ha comptat amb la presència de marques tan destacades com BUFF®, Superdry, Marmot i Head, patrocinadors de ELDORADO FREERIDE JUNIOR.

El principal objectiu i la missió de ELDORADO FREERIDE JUNIOR és el de canalitzar i aprofitar tot el coneixement creat al llarg d’una trajectòria de 20 anys de freeride al Pirineu, en la formació dels joves que somien amb participar en el FREERIDE WORLD TOUR .

Les classificacions EDFJ3* Vallnord Ordino Arcalís al complert clasificaciones-eldorado-vallnord-2018

 

Verified by ExactMetrics