Què passa a Alp 2500? Esperant resposta pel forfet de temporada

Més articles

La presentació de la candidatura andorrana, ho peta a Zuric

Un esdeveniment d’esquí alpí mai vist. Una evolució del...

Recta final pel projecte d’ampliació pistes a Grandvalira

El projecte d'ampliació de l'àrea esquiable al domini andorrà...

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més...

Perquè m’estimo Andorra

Avui 8 de setembre és la Diada nacional del...

Compartir

“Què passa a Alp 2500?” Aquesta és la pregunta que es fan els entusiastes del domini ceretà que inclou les pistes de les estacions de La Molina i Masella, oferint un producte final, Alp 2500, amb més de 140 quilòmetres de pistes.

Les habituals promocions de forfets de temporada per separat estan funcionant des de fa setmanes. Ara bé, quan la gent pregunta pel forfet de temporada del domini Alp 2500, la resposta és: pendent de confirmar.

img_6685
Imatge des de la Pia de Masella mirant el Puigllançada i La Molina Crèdit: LaNeu.cat

Com pot ser que a poques setmanes o dies, vistes les nevades previstes per aquests dies, no es disposi de l’esmentat forfet?

Independentment de tot el que es pugui dir des de les estacions implicades, és evident que estem davant un error estratègic per ambdues parts, ja que aquest forfet és molt atractiu pels visitants fidels a la Cerdanya.

LaNeu.cat s’ha posat en contacte amb les dues estacions per tal d’aclarir aquest fet que està provocant un cert neguit en molts addictes a gaudir de tants quilòmetres de pistes a Cerdanya. Segons les estacions implicades ens comuniquen que el forfet comú “s’està negociant” i no ens poden “facilitar cap data” possible de resolució del conflicte. Tant des de La Molina com de Masella, coincideixen a assumir que és “la temporada que més s’ha trigat a tenir lligada aquesta promoció”.

Preguntats sobre els motius d’aquest endarreriment, el silenci ha estat la resposta. Les negociacions a hores d’ara les estan portant persones per part de les dues estacions del màxim nivell institucional. Mentrestant l’aficionat no té altra opció que esperar.

És una llàstima que s’arribi a aquestes situacions on el màxim afectat és l’usuari final. Disposarem de novetats abans no obrin els dominis esquiables ambdues estacions?

Pep Pont

Verified by ExactMetrics