8 motius per tenir ganes de neu

Més articles

El millor freeride del món es veurà aquesta setmana a Baqueira Beret

El FIS Freeride World Tour by Peak Performance inaugura...

Baqueira Beret tanca un molt bon Nadal amb 130 km de pistes obertes

Baqueira Beret acomiada les vacances de Nadal amb un...

Les estacions andorranes tanquen el millor Nadal dels darrers cinc anys

Les estacions de Grandvalira Resorts -Ordino Arcalís, Pal Arinsal...

Afluència rècord a les estacions d’esquí de Catalunya Nord aquest Nadal

Les estacions d'esquí de Neiges Catalans (Cambre d’Ase, Font-Romeu...

Compartir

Vuit motius per tenir moltíssimes ganes de neu, són vuit, però podrien ser milers!

1-La Bellesa

Tinc ganes de veure els cims i les muntanyes de color blanc, ep! Que les muntanyes verdes o pelades amb totes les seves roques i blocs de granit estan molt bé, però de blanc, és com si et poses un vestit de cerimònia, un vestit de vint-i un botons, l’elegància de la natura en essència, m’enteneu oi?

2-Civilització

Desitjo que acabi la maleïda calor. La travessa del desert, període que compren des del darrer dia d’esquí de la temporada fins al primer dia de la nova temporada de neu, però sobretot quan destaquen els episodis de molta calor i xafogor extrema, n’estic tip!
Poseu-vos com vulgueu, el fred és civilització.

Posta de sol a Pas de la Casa

3-Motivació

No em fa gens de mandra matinar i sortir de casa ben fosc, la recompensa és evident. Gaudir del dia esquiant! Enyoro veure les albades dels dies d’esquí des del cotxe , a mesura que m’apropo al destí i veig com es desperten les muntanyes, amb els primers rajos de sol. Així com les postes de sol.

Pit-Stop a Solanelles

4-El gaudi

Em moro de ganes de fer el primer cafè al bar de l’estació triada, mentre miro per la finestra les pistes per on baixaré després, anticipo i visualitzo el plaer 😉 Fer el pit-stop necessari amb una cervesseta al solet o els dies més freds, gaudir d’un brou calent.

Mindfulness a Boí Taüll

5-Mindfulness

Ganes d’estar a la part més alta de l’estació i durant uns minuts, en silenci, gaudir del Pirineu, els cims, les valls… Respirar l’aire pur a més de 2.000 metres d’altura mentre el fred impacta a la cara. El so de neu seca quan punxo la neu amb els pals, o quan els esquissos comencen a lliscar sobre la neu.

6-Plaer

Vull tornar a gaudir del moment de treure’m les botes després d’una esquiada intensa.

Après esquí a l’Abarset Grandvalira

7-Après-esquí

-Compto els dies i les hores per poder a gaudir de l’après-esquí i comentar tooootes les baixades del dia amb bona companyia. Es el moment més social i cada cop més necessari. Els riures, les anècdotes del dia…

Què tal una versió de la tarttiflete amb reblochon per sopar?

8-Gastronomia

Enllestit l’après-esquí, ara toca dutxa aigua calenta, i a sopar, ja sigui a l’apartament, a l’hotel, a un restaurant, un s’adapta a tot. Això sí, si pot ser un àpat de muntanya si us plau! Digues-li fondue, raclettetartiflette, carns a la brasa, ei!, una pizza també em va bé, perquè ja sabeu que després d’un dia a la neu, de gana no ens falta.

 

Nota final, si voleu gaudir del escrit, cliqueu l’enllaç spoty tanqueu els ulls i imagineu el que he escrit😘

https://spotify.link/xjz8t3yr0Db

 

 

 

 

Verified by ExactMetrics