Vuit motius per tenir moltíssimes ganes de neu, són vuit, però podrien ser milers!
1-La Bellesa
Tinc ganes de veure els cims i les muntanyes de color blanc, ep! Que les muntanyes verdes o pelades amb totes les seves roques i blocs de granit estan molt bé, però de blanc, és com si et poses un vestit de cerimònia, un vestit de vint-i un botons, l’elegància de la natura en essència, m’enteneu oi?
2-Civilització
Desitjo que acabi la maleïda calor. La travessa del desert, període que compren des del darrer dia d’esquí de la temporada fins al primer dia de la nova temporada de neu, però sobretot quan destaquen els episodis de molta calor i xafogor extrema, n’estic tip!
Poseu-vos com vulgueu, el fred és civilització.
3-Motivació
No em fa gens de mandra matinar i sortir de casa ben fosc, la recompensa és evident. Gaudir del dia esquiant! Enyoro veure les albades dels dies d’esquí des del cotxe , a mesura que m’apropo al destí i veig com es desperten les muntanyes, amb els primers rajos de sol. Així com les postes de sol.
4-El gaudi
Em moro de ganes de fer el primer cafè al bar de l’estació triada, mentre miro per la finestra les pistes per on baixaré després, anticipo i visualitzo el plaer 😉 Fer el pit-stop necessari amb una cervesseta al solet o els dies més freds, gaudir d’un brou calent.
5-Mindfulness
Ganes d’estar a la part més alta de l’estació i durant uns minuts, en silenci, gaudir del Pirineu, els cims, les valls… Respirar l’aire pur a més de 2.000 metres d’altura mentre el fred impacta a la cara. El so de neu seca quan punxo la neu amb els pals, o quan els esquissos comencen a lliscar sobre la neu.
6-Plaer
Vull tornar a gaudir del moment de treure’m les botes després d’una esquiada intensa.
7-Après-esquí
-Compto els dies i les hores per poder a gaudir de l’après-esquí i comentar tooootes les baixades del dia amb bona companyia. Es el moment més social i cada cop més necessari. Els riures, les anècdotes del dia…
8-Gastronomia
Enllestit l’après-esquí, ara toca dutxa aigua calenta, i a sopar, ja sigui a l’apartament, a l’hotel, a un restaurant, un s’adapta a tot. Això sí, si pot ser un àpat de muntanya si us plau! Digues-li fondue, raclette, tartiflette, carns a la brasa, ei!, una pizza també em va bé, perquè ja sabeu que després d’un dia a la neu, de gana no ens falta.
Nota final, si voleu gaudir del escrit, cliqueu l’enllaç spoty tanqueu els ulls i imagineu el que he escrit😘
https://spotify.link/xjz8t3yr0Db