North Face i Sherpas Cinema presenten Imagination un curtmetratge d’esquí urbà

Més articles

Compartir

Inspirant-se en un concepte creatiu de l’esquiador canadenc JP Auclair, l’equip de North Face ha fet realitat un nou curtmetratge d’esquí urbà. Gravat a escenaris naturals de Nelson, a la Columbia Britànica, i protagonitzada per l’esquíador de freestyle Tom WallischImagination és el darrer capítol de la sèrie que Sherpas Cinema dedica a l’esquí urbà.

Un projecte que va començar amb una peça filmada als carreres de Kootenay anomenada All.I.Can’s i protagonitzada per JP Auclair, i que va continuar amb la part nocturna Into the Mind, on apareixien JP Auclair i Wallisch.


La producció de Imagination, que va ser rodada durant tres setmanes al mes de març a les petites localitats muntanyoses de Nelson i Rossland, a la Columbia Britànica (Canadà).

“Aquest projecte va ser un dels més difícils, però també gratificants, dels que he format
part “, explica Tom Wallisch. “Amb tantes escenes en moviment, preses i ubicacions exclusives, va ser tot un repte. Vaig poder sentir-me una mica JP fent de guia en el vídeo mentre ho filmàvem“.

Aquest video es presenta, coincidint amb la presentació de l’equipació de North Face per a l’equip nord-americà de freestyle. Per segona vegada consecutiva, en els Jocs Olímpics d’hivern, la marca vesteix a l’equip d’EE. UU. amb unes peces d’alt
rendiment i tècnicament avançades, per ajudar a l’equip a competir al màxim nivell possible.

Aqui teniu el vídeo!

https://youtu.be/2YVQ5s6ePeI

Verified by ExactMetrics