Masella rep +30cms de neu nova i amplia kms esquiables

Més articles

Compartir

Paisatge plenament hivernal a Masella, gràcies a les últimes nevades que ens han acumulat més de 30 cm de neu nova durant les últimes 24-48 hores a la zona de la Tosa-2535 m. La neu nova i els treballs de producció de neu ens permeten condicionar més pistes i km esquiables oberts pel cap de setmana. I tot plegat amb una qualitat de la neu excel·lent, que es veu afavorida per les baixes temperatures i l’ambient sec que la manté pols a tot el domini esquiable.

Entre les pistes que s’obriran pel cap de setmana hi haurà la de Dues Estacions, que permet l’enllaç entre Masella i La Molina.
Tenim obert el 100% del desnivell esquiable, amb 935 m de desnivell, amb una baixada continua des del cim de la Tosa-2535 m fins el Pla de Masella-1600 m. A més a més, tenim totes les bases de l’estació obertes, és a dir La Pia-1700 m, Pla de Masella-1600 m i Coma Oriola-1950 m.

Aspecte inmillorable de l’estació

La previsió per aquest cap de setmana és d’obrir:
-56 km esquiables, amb gruixos de 40 a 75 cm de neu pols
-Remuntadors: 14 oberts, entre els quals tots els telecadires del domini.

Imatges d’avui 18 gener 2023

CAP DE SETMANA EXCEL·LENT
Per aquest dissabte i diumenge tenim tots els ingredients perquè sigui un cap de setmana excel·lent amb neu nova, paisatge hivernal i, sobretot, un temps magnífic que segons les previsions serà assolellat, fred i sec, condicions òptimes per una bona conservació de la qualitat de la neu a pistes. L’oferta de dia es veurà complementada per l’Esquí Nocturn, amb el domini esquiable de nit obert aquest dissabte (18 a 20,30 h).

Verified by ExactMetrics