Masella rep +30cms de neu nova i amplia kms esquiables

Més articles

La presentació de la candidatura andorrana, ho peta a Zuric

Un esdeveniment d’esquí alpí mai vist. Una evolució del...

Recta final pel projecte d’ampliació pistes a Grandvalira

El projecte d'ampliació de l'àrea esquiable al domini andorrà...

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més...

Perquè m’estimo Andorra

Avui 8 de setembre és la Diada nacional del...

Compartir

Paisatge plenament hivernal a Masella, gràcies a les últimes nevades que ens han acumulat més de 30 cm de neu nova durant les últimes 24-48 hores a la zona de la Tosa-2535 m. La neu nova i els treballs de producció de neu ens permeten condicionar més pistes i km esquiables oberts pel cap de setmana. I tot plegat amb una qualitat de la neu excel·lent, que es veu afavorida per les baixes temperatures i l’ambient sec que la manté pols a tot el domini esquiable.

Entre les pistes que s’obriran pel cap de setmana hi haurà la de Dues Estacions, que permet l’enllaç entre Masella i La Molina.
Tenim obert el 100% del desnivell esquiable, amb 935 m de desnivell, amb una baixada continua des del cim de la Tosa-2535 m fins el Pla de Masella-1600 m. A més a més, tenim totes les bases de l’estació obertes, és a dir La Pia-1700 m, Pla de Masella-1600 m i Coma Oriola-1950 m.

Aspecte inmillorable de l’estació

La previsió per aquest cap de setmana és d’obrir:
-56 km esquiables, amb gruixos de 40 a 75 cm de neu pols
-Remuntadors: 14 oberts, entre els quals tots els telecadires del domini.

Imatges d’avui 18 gener 2023

CAP DE SETMANA EXCEL·LENT
Per aquest dissabte i diumenge tenim tots els ingredients perquè sigui un cap de setmana excel·lent amb neu nova, paisatge hivernal i, sobretot, un temps magnífic que segons les previsions serà assolellat, fred i sec, condicions òptimes per una bona conservació de la qualitat de la neu a pistes. L’oferta de dia es veurà complementada per l’Esquí Nocturn, amb el domini esquiable de nit obert aquest dissabte (18 a 20,30 h).

Verified by ExactMetrics