Masella, balanç Puríssima: més de 41.000 esquiadors

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Espectacular afluència d’esquiadors durant aquest megapont de la Puríssima. Durant aquestes jornades festives, des del dia 3 de desembre fins avui 11 de desembre, han gaudit de l’esquí a Masella més de 41.000 esquiadors.
Aquestes xifres tan elevades són gràcies a tres factors que han afavorit que esquiar a Masella fos una bona opció als turistes que s’han acostat en el Pirineu Oriental aquests dies:
Han estat 9 dies consecutius: El qui s’ho ha pogut combinar amb l’agenda professional ha arribat a fer un pont de 9 dies consecutius a Masella. No obstant això la majoria de famílies han fragmentat el pont en dues meitats.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bon ambient a pistes, dalt de tot de la Tosa

Des del dissabte 3 de desembre fins el dimarts 6 de desembre: La primera part ha sigut concorreguda, amb pics de fins a un màxim de 4.700 esquiadors/dia (6/12/2016). El cels coberts amb algunes nevades el diumenge i el dilluns han restat una mica de públic, si bé la resta de dies ha fet un ambient assolellat.

Des del dijous 8 de desembre fins el diumenge 11 de desembre: Els darrers 4 dies han sigut les jornades amb més afluència. El dia amb més afluència de tot el Pont ha sigut el dijous, amb un pic de 6.600 esquiadors/dia (8/12/2016).

Disposar del 100% del desnivell esquiable obert: Les nevades de finals de novembre i, sobretot, la moderna xarxa de neu produïda han afavorit que a pistes es gaudís de bona neu, sobretot a cotes altes i mitges del domini esquiable a on hi ha els gruixos més importants i la millor qualitat de la neu a pistes. S’ha pogut gaudir de 36 pistes obertes, 41 km esquiables i 15 remuntadors, inclosos els telecadires desembragables Jumbo Tosa, Masella Jet, i TGV.

Les òptimes condicions del temps: De 9 dies n’hem tingut 7 amb un temps excel·lent, marcat pel sol, les temperatures agradables a les hores centrals del dia i vent en calma amb molt bona visibilitat a totes les cotes del domini esquiable. Això ha fet que, a banda de l’esquí, la gent gaudís de les terrasses de l’estació i dels seus bars i restaurants.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
El nou espai gastronòmic La Cantina al Pla de Masella

A banda dels resultats satisfactoris del Pont de la Puríssima també ha estat un èxit la inauguració de la Cantina de Masella, el nou espai gastronòmic de l’estació. La Cantina és fruit de l’acord entre la marca d’automòbils Jaguar-Donnay i la de “champagne” Taittinger que aposten per Masella.

Verified by ExactMetrics