L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera afronta una nova temporada amb novetats

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera emprèn una nota etapa de la mà d’un nou equip gestor. Els canvis s’implantaran gradualment, gràcies a un pla de millores i de nous serveis que tot just agafa forma aquests primers dies de temporada. Així, ja és visible la modernització de la seva imatge i la nova web que presenta un disseny modern i atractiu que reflecteix l’esperit aventurer i emocionant de l’estació. La nova web està en constant evolució amb nous serveis i continguts.

L’estació d’esquí nòrdic Guils Fontanera renova el disseny del seu web, modernitza la
seva imatge i posa en marxa un pla de millores i nous serveis

S’ha millorat la seva accessibilitat, amb millores significatives per garantir una navegació fàcil, amb informació clara sobre les pistes, condicions meteorològiques i serveis disponibles. I la possibilitat de fer reserves en línia per a forfets i altres serveis ofereix una experiència més còmoda als visitants. De la mateixa manera, s’ha establert una comunicació activa amb la comunitat a través de la web i les xarxes socials, fomentant la transparència i recollint ressenyes per millorar contínuament els serveis.

Nou equip de gestió
Guils Fontanera és una estació de titularitat municipal. El nou govern municipal ha tingut clara la prioritat d’aquest equipament que representa, pel poble, un atractiu important a l’hivern i a l’estiu. És en aquesta línia que els responsables del complex han creat un equip de treball, amb una visió innovadora i orientada al client, amb una dedicació completa amb la voluntat de millorar constantment l’experiència i l’atenció als visitants.

“Amb gran entusiasme, presentem el resultat del treball col·lectiu per potenciar la nostra estació d’esquí. La nova pàgina web és una finestra virtual que mostra als visitants una visió clara de les meravelles que Guils Fontanera ofereix, des de les pistes fins a les espectaculars vistes i la riquesa de la nostra flora i fauna. Aquest és un moment emocionant per a la nostra comunitat, i estem decidits a garantir que Guils Fontanera sigui una destinació inoblidable per als amants de la neu i la natura”, ha manifestat Javier Maldonado, regidor de Guils Fontanera, Esport i Hisenda.

Verified by ExactMetrics