Les novetats de Masella 2016-17

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Tot seguit us oferim en detall, les novetats per la nova temporada de neu, aquí teniu en detall, les millores que ens ofereix Masella.
NEU PRODUÏDA
-Ampliació del número de pistes amb neu produïda. Innivació de les pistes la Tosa Vermella (Sector de la Tosa), Estadi i Masovera (Sector de Coma Oriola) i Jardí de Neu (Sector Pla de Masella).
-Millores a la xarxa de neu produïda amb instal·lació de canons d’última generació amb el doble objectiu d’estalviar energia i de millorar la producció. Actualment a Masella hi ha 558 canons que inniven 49 km de pistes que cobreixen el 100% del desnivell esquiable, el 100% dels sectors i el 100% dels remuntadors.
-Optimització i ampliació de les sales de màquines de la xarxa de neu produïda per innivar més pistes amb menys temps.

p1810883
Imatge clàssica de la part intermitja de Masella

RESTAURACIÓ
-Inauguració del Bar-Restaurant La Cantina de Masella, situat a la terrassa del Pla de Masella. Aquest nou espai gastronòmic és fruit d’un acord entre les marques d’automòbils Jaguar i de “champagne” Taittinger que permet diversificar la gastronomia de l’estació amb productes selectes. A La Cantina de Masella, de dia, es podrà degustar “champagne” Taittinger, vermuts, aperitius i també plats a base de tapes i altres especialitats d’aquest nou espai.

p2290431
L’aposta nocturna a Masella segueix triomfant!

ESQUÍ NOCTURN
-Amb l’Esquí Nocturn es realitza una ampliació de l’oferta gastronòmica en els sopars del Restaurant del Pla de Masella amb nous plats de la cuina tradicional dels Alps i dels Pirineus.
-En horari d’Esquí Nocturn, La Cantina de Masella és una nova proposta d’oci per gaudir del “après-ski” en un ambient “chillout”, ideal per tancar la jornada a pistes.
-Nou calendari de l’Esquí Nocturn. Obertura dels Dijous (18,15 h a 20,15 h), els festius de Nadal (18,30 h a 21,30 h) i Dissabtes (18,30 h a 21,30 h) des del mes de desembre fins el mes de març. I obertura dels divendres nit (18,30 h a 21,30 h) dels mesos de febrer i març. Més informació a masella.com

Masella, en la línia dels últims anys, inaugurarà la temporada 2016-17 el primer dia del mes de novembre que les condicions de la neu ho permetin.

Verified by ExactMetrics