Les novetats de la temporada 2016-17 a La Molina

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

La Molina s’adapta als nous temps amb nous preus, més assequibles per a tothom.
L’estació degana obrirà les seves portes el proper 26 de novembre.

Enguany, el Grup FGC aposta clarament pel territori. Per aquest motiu, aquest dissabte 19 de novembre el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, s’ha desplaçat fins a l’estació degana per donar la benvinguda a la nova temporada d’hivern 2016-2017, juntament amb l’alcalde d’Alp, Ramon Moliner i el director de La Molina, Toni Sanmartí. L’estació obrirà les seves portes el proper dissabte 26 de novembre si les condicions meteorològiques es compleixen i són favorables.

Durant l’acte de presentació, Ticó ha manifestat que “La Molina és un sentiment d’estima per la neu. És l’escola d’esquí del sud d’Europa”. El president de Ferrocarrils de la Generalitat ha expressat la seva voluntat d’acostar-se al territori, doncs és un dels grans patrimonis de les estacions del Grup.

estadi
Vistes de l’Estadi al fons amb els canons xutant a tope

Nous preus i canvis en les franges d’edat

Amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves necessitats dels usuaris, La Molina ofereix grans novetats en les tarifes dels forfets de la temporada 2016-17.

En aquest sentit, l’estació incorpora l’abonament La Molina/Grup FGC, que passa de 620 € a 570 € en el preu d’adult. A més, fins al 2 de desembre es posa en marxa una promoció que permet adquirir-lo per 494 €. És important remarcar que aquest canvi en els preus s’ha implantat després de fer un estudi exhaustiu de l’oferta de neu en l’àrea de la Cerdanya i el sud de França, per tal d’oferir productes més competitius i arribar a més usuaris. Un altre canvi destacat és la reducció de 3 € en el forfet de dia adult, que passa dels 41 € de la temporada 2015-2016 als 38 € per a aquest hivern.
Una altra novetat destacada és la modificació de les franges d’edat dels forfets júnior i infant, tant en la modalitat de temporada com de dia o més d’un dia. Ara, el forfet júnior va dels 17 als 25 anys (anteriorment era de 12 a 14 anys) i el forfet per als infants comprèn dels 7 als 16 anys (anteriorment, de 7 a 11 anys). D’aquesta forma, La Molina es posiciona com destinació turística de neu per a les famílies amb nens de totes les edats.

comella
La cadira de Cap de Comella

Un any més, La Molina segueix oferint nous productes per gaudir al màxim de la neu. Gràcies a la tecnologia mans lliures, l’estació incorpora un nou forfet de 4 hores, que substitueix el forfet de migdia, el qual és ideal per a aquells usuaris que només vulguin esquiar unes quantes hores al dia. Pel que fa al forfet de lliure elecció s’han simplificat les tarifes de diversos dies i s’han integrat els dies consecutius.
Finalment, és important remarcar que la reducció de les tarifes va acompanyada de la unificació de temporades (desapareix distinció temporada alta/baixa), a fi de facilitar la informació i la millor comprensió de les tarifes, i agilitzar el procés de venda.

Verified by ExactMetrics