Les novetats 2017/18 a Baquèira Beret

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

L’estació de la Val d’Aran ens presenta les novetats per a la temporada 2017/2018 que tenim a tocar,on destaca la remodelació integral de la cafeteria Bosc i altres millores qualitatives com l’ampliació del sistema de producció de neu i la millora de pistes, decisives per a gaudir de la millor experiència.

Per començar, aquesta temporada Baquèira ofereix 157 km esquiables! (152 km són de pistes senyalitzades i 5 km d’itineraris fora-pista) en el seu domini repartit entre la Val d’Aran i les Valls d’Àneu. Un ampli domini esquiable de 2.166 Ha. Amb 35 remuntadors i una capacitat total de 60.114 persones / hora. A més de disposar amb quatre restaurants temàtics en pistes i les àrees de descans i oci de Ruda i Baqueira 1500 donen a l’estació un gran ambient i un alt nivell gastronòmic.

Cafeteria Bosc totalment nova a Baqueira 1800

-Free Flow

Ara el client es trobarà amb un espai ampli, acollidor i còmode. En aquest sentit s’ha dissenyat un “free flow“, espai de lliure circulació on veure i poder triar què menjarem amb total comoditat. Els canvis, evidentment, han portat a la desaparició del veterà self-service, així com la zona destinada a entrepans.

-Evolució del menú

La renovació no només afecta a l’espai sinó també a l’oferta gastronòmica i l’aposta per la qualitat queda reflectida en l’arribada de propostes com les pizzes, les carns a la brasa i els plats del dia elaborats en una cuina que també guanyen espai.

-Millor accessibilitat

A l’esquiador de BB de ben segur que li agradarà la nova i més fàcil accessibilitat a la terrassa. A l’entrada principal, ja coneguda que dóna al Baqueira Store, se li suma un nou accés sota coberta per arribar directament als serveis o entrar a la cafeteria. De la mateixa manera, l’espai on es trobava la barra d’entrepans ha desaparegut i ara trobarem un ampli espai mirador on poder parar a prendre un refrigeri o menjar amb unes excel·lents vistes.

-Diversos ambients

A la nova cafeteria Bosc, el client gaudirà d’un ambient ideal en un espai ampli amb taules i cadires de diferents alçades i fins i tot una acollidora zona amb llar de foc, com en el Baqueira Grill 5J. També els agradarà que a la zona “free flow” disposen de quatre caixes per evitar les cues a l’hora de pagar. Per a qui prefereixi entrepans, els trobarà en aquesta mateixa àrea gastronòmica. I aquells que se solien delectar amb una crep o gofre, que no pateixin, perquè aquesta zona de la coneguda cafeteria segueix en actiu com a zona de bar. Part de la remodelació, més enllà del menjador, s’ha dut a terme també pensant en fer la vida més fàcil al client, i ara l’esquiador es trobarà altres detalls com que la terrassa principal i el menjador queden al mateix nivell.

Inversió en producció de neu i millora de pistes

Aquesta temporada s’han substituït dues màquines trepitjaneu per altres dues noves, una d’elles específica per poder treballar a l’snowpark.

Treball en pistes

La inquietud de Baqueira Beret de continuar millorant temporada a temporada per poder oferir la millor experiència a la neu la porta cada estiu a invertir i treballar en totes les facetes. Aquest estiu s’ha treballat especialment en les pistes de Bonaigua i Baqueira per tal de facilitar l’trepitjat de les màquines en cas de poca innivació, detalls que pot ser que l’esquiador mai pensi, però són decisius perquè es trobi unes pistes en les millors condicions .

-Cara Nord i Beret

D’altra banda, a la cara nord s’ha actuat sobre la pista Cara Nord eixamplant els llocs més estrets per facilitar l’accés als esquiadors de nivell intermedi. Al seu torn s’ha realitzat una petita diagonal, la nova pista Blanqueta, per connectar la part baixa del Tub Nere i les lomes orientades a cara nord i que tenen bona innivació ampliant l’àrea esquiable de la cara nord a la recerca d’aquests llocs en els quals s’assenta la neu en abundància i de qualitat. També s’ha treballat a la zona de l’Snowpark de Beret i algunes pistes de Saumet tot això sota la filosofia de facilitar el treball de les màquines, sobretot, a inici de temporada, en què els gruixos de neu solen ser més justos.

-Més neu

Lligat amb aquesta millora constant, part de l’Esperit de Baqueira Beret que l’ha portat a ser la referència als Pirineus ia nivell nacional i internacional, s’ha optimitzat el sistema de producció de neu de Baqueira i s’ha fet una extensió a l’àrea de Bonaigua . Aquesta optimització consisteix en el canvi de innivadors, que adapten la seva producció a temperatures marginals, amb corbes de producció superiors i consums energètics molt inferiors.

Les extensions d’ampliació s’han fet per pal·liar les zones més exposades, per la seva orientació al sol, i especialment en hiverns de temperatures altes i de poca precipitació. En aquest sentit s’han adquirit cinc canons de baixa pressió i s’han canviat 196 antics per nous amb una major producció i menor consum energètic. A la zona d’Argulls-Bonaigua s’han habilitat 23 preses per poder connectar els nous canons en diferents punts, segons les necessitats, i tres preses més a Baqueira 1.800.

 

Central de reserves online i web amb millor usabilitat

Millora en el sistema de reserves de l’Agència de Viatges Baqueira Beret amb la instal·lació d’un nou programa que permet agilitzar i facilitar la reserves tant les que siguin telefòniques com les que es realitzen directament a través de la renovada web www.viajes.baqueira.es

Verified by ExactMetrics