Les estacions d’esquí nòrdic catalanes encaren amb optimisme la setmana Santa

Més articles

Compartir

 

Les 7 estacions d’esquí nòrdic catalanes tindran les instal.lacions turístiques obertes per a rebre el visitants al llarg de la Setmana Santa. Tuixent la Vansa, és la única estació que continua amb els circuits d’esquí marcats. Guils, Lles, Aransa, Sant Joan de l’Erm, Virós Vallferrera i Tavascan tindran oberts els serveis de bar-restaurant, refugi i lloguer de raquetes.

La forta calor dels últims dies ha fet minvar ràpid la neu a les parts baixes però a les zones mes elevades encara n’hi ha per poder fer excursions amb raquetes, a peu o amb esquís de muntanya.

Destacar que l’estació de Tuixent la Vansa va obrir els circuits d’esquí el dia 26 de novembre i té previst mantenir-los oberts fins el dia 16 d’abril en una temporada en que les precipitacions de neu han estat molt abundants en aquella zona.

provant
Darrers dies d’una gran temporada, aprofiteu!

A falta de tancar les estacions per fer la valoració global de la temporada, podem ja dir que ha estat una temporada excepcional pel que fa a la quantitat de dies oberts i al nombre d’esquiadors i practicants de raquetes que ens han visitat.

Està previst que les estacions de nòrdic tanquin el dia 16 d’abril coincidint amb l’últim dia de Setmana Santa tot i que els serveis de restauració i refugi continuaran oberts a Guils, Lles, Sant Joan de l’Erm, Virós Vall Ferrera i Tavascan.

Verified by ExactMetrics