Les activitats per aquest estiu22, que ens proposa Vallnord-Pal Arinsal

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Vallnord – Pal Arinsal va inaugurar la temporada d’estiu aquest divendres dia 4 de juny amb l’obertura del Refugi del Comapedrosa. Aquest serà el tercer any d’explotació per part d’EMAP. Un espai on els clients podran gaudir del servei de pernoctació o de restauració. Tota l’activitat de Vallnord – Pal Arinsal, les seves activitats, remuntadors i circuits estaran oberts cada dia de forma ininterrompuda fins a l’11 de setembre. A partir d’aquí, l’estació passarà a obrir caps de setmana fins al 12 d’octubre, on com sempre, l’últim dia serà gratuït pels riders del Bike Park.

Vallnord – Pal Arinsal es marca un objectiu tant en l’àmbit de facturació com d’ocupació molt similar al de la temporada passada, que ja va ser de rècord. S’espera així i tot, superar aquestes xifres, ja que la temporada passada no es va acollir la Copa del Món de BTT. Amb aquest esdeveniment, a més de l’ocupació habitual, s’espera la visita de més de 50 mil persones.

L’estació de la Massana concentra durant l’estiu 4 grans activitats i ofertes. El Refugi del Comapedrosa, la gastronomia, el Mountain Park i el Bike Park. Pel que fa aquest últim, en novetats, Vallnord – Pal Arinsal ha finalitzat la construcció del nou circuit de DH de la World Cup, que inicia al Pic del Cubil i finalitza a Fontanals. Aquesta és la gran novetat de BTT que serà estrenada el proper 18 i 19 de juny durant la Copa Catalana. Així mateix, l’antic circuit de la Maxiavalanche inferior passarà a anomenar-se Wet Tube. L’altra novetat, un nou circuit, que ofereix un recorregut diferent amb l’arribada a prop del camp de futbol de la Massana. Aquest s’ha anomenat de la mateixa forma: Maxiavalanche inferior. Finalment, com a novetats en el Bike Park, el nou acord amb Commençal ha vingut acompanyat d’algunes millores en el Pump Track, que des d’aquest any, també s’ha col·locat gespa i s’ha millorat alguns acabats de l’activitat.

NOVES ACTIVITATS: INFLABLES, NOU SUMMER TUBBING I BIG AIRBAG.
Una de les novetats més importants en activitats és el nou Summer Tubbing. L’estació ja disposava d’un tubbing, però aprofitant les reformes que es van fer a la zona de la pista de trineus, ha aprofitat per col·locar aquest estiu un nou Summer Tubbing que compta amb 3 tobogans nous i que fins i tot podrien acompanyar-se d’aigua. L’activitat té una pendent que la converteix en una gran opció per a tots els membres de la família. A la vegada, Vallnord Mountain Park col·locarà 3 nous inflables, dels quals dos seguiran la mateixa línia i un ha estat tematitzat per DOTS. Tots aquests inflables aniran ubicats al Peke Park. Finalment, en activitats, torna el Big AirBag, amb plataformes de salt de 3 i 6 metres. Una estructura amb un matalàs gegant perquè els clients puguin fer salts lliures.

GASTRONOMIA DURANT TOTA LA TEMPORADA
Fins a 4 opcions gastronòmiques disponibles durant la temporada d’estiu. El restaurant Expresso, Xiringuito i Coll de la Botella es mantindran oberts amb el mateix calendari que l’obertura del Bike Park i Mountain Park. La novetat és l’obertura de la Food Truck, una estrena de la temporada d’hivern, però que aquest estiu, s’ha col·locat a la Plaça de la Caubella per tal de donar-li més visibilitat i més serveis als clients del Pump Track i senderistes. Aquest ha estat obert des del mes de maig mentre l’estació posava a punt totes les instal·lacions. Per l’obertura.

UNA TEMPORADA AMB ESDEVENIMENTS
Tant el Comú de la Massana com Vallnord – Pal Arinsal acolliran esdeveniments quasi tots els caps de setmana. Una temporada on es preveu una activitat amb pura normalitat i molta animació. Per part de la Massana, es destaca la Serenalla Market, un mercat a l’aire lliure que combina compres, gastronomia, benestar, concerts, tallers i un espai de conferències i participació o la Pitavola de la Comapedrosa. Altres esdeveniments que es desvetllaran amb més detall durant les properes setmanes. Finalment, Vallnord – Pal Arinsal, ha destacar l’acollida dels Campionats del Món Youth de Skyrace el 23 i 24 de juliol i finalment, la tradicional Copa del Món Skyrace Comapedrosa, el proper 30 de juliol.

FORFETS DE TEMPORADA VÀLIDS PER AQUEST ESTIU
Per poder accedir a l’estació durant aquests mesos d’estiu, els usuaris amb forfet Ski And Bike de la temporada 2021-2022 podran accedir lliurement. Però així també ho faran els usuaris propietaris del forfet de Ski Andorra, Vallnord i forfets extraescolars. L’objectiu és donar l’oportunitat als clients de gaudir de forma alternativa de la natura: fent esport i activitats.

Verified by ExactMetrics