Les activitats per aquest estiu22, que ens proposa Vallnord-Pal Arinsal

Més articles

Compartir

Vallnord – Pal Arinsal va inaugurar la temporada d’estiu aquest divendres dia 4 de juny amb l’obertura del Refugi del Comapedrosa. Aquest serà el tercer any d’explotació per part d’EMAP. Un espai on els clients podran gaudir del servei de pernoctació o de restauració. Tota l’activitat de Vallnord – Pal Arinsal, les seves activitats, remuntadors i circuits estaran oberts cada dia de forma ininterrompuda fins a l’11 de setembre. A partir d’aquí, l’estació passarà a obrir caps de setmana fins al 12 d’octubre, on com sempre, l’últim dia serà gratuït pels riders del Bike Park.

Vallnord – Pal Arinsal es marca un objectiu tant en l’àmbit de facturació com d’ocupació molt similar al de la temporada passada, que ja va ser de rècord. S’espera així i tot, superar aquestes xifres, ja que la temporada passada no es va acollir la Copa del Món de BTT. Amb aquest esdeveniment, a més de l’ocupació habitual, s’espera la visita de més de 50 mil persones.

L’estació de la Massana concentra durant l’estiu 4 grans activitats i ofertes. El Refugi del Comapedrosa, la gastronomia, el Mountain Park i el Bike Park. Pel que fa aquest últim, en novetats, Vallnord – Pal Arinsal ha finalitzat la construcció del nou circuit de DH de la World Cup, que inicia al Pic del Cubil i finalitza a Fontanals. Aquesta és la gran novetat de BTT que serà estrenada el proper 18 i 19 de juny durant la Copa Catalana. Així mateix, l’antic circuit de la Maxiavalanche inferior passarà a anomenar-se Wet Tube. L’altra novetat, un nou circuit, que ofereix un recorregut diferent amb l’arribada a prop del camp de futbol de la Massana. Aquest s’ha anomenat de la mateixa forma: Maxiavalanche inferior. Finalment, com a novetats en el Bike Park, el nou acord amb Commençal ha vingut acompanyat d’algunes millores en el Pump Track, que des d’aquest any, també s’ha col·locat gespa i s’ha millorat alguns acabats de l’activitat.

NOVES ACTIVITATS: INFLABLES, NOU SUMMER TUBBING I BIG AIRBAG.
Una de les novetats més importants en activitats és el nou Summer Tubbing. L’estació ja disposava d’un tubbing, però aprofitant les reformes que es van fer a la zona de la pista de trineus, ha aprofitat per col·locar aquest estiu un nou Summer Tubbing que compta amb 3 tobogans nous i que fins i tot podrien acompanyar-se d’aigua. L’activitat té una pendent que la converteix en una gran opció per a tots els membres de la família. A la vegada, Vallnord Mountain Park col·locarà 3 nous inflables, dels quals dos seguiran la mateixa línia i un ha estat tematitzat per DOTS. Tots aquests inflables aniran ubicats al Peke Park. Finalment, en activitats, torna el Big AirBag, amb plataformes de salt de 3 i 6 metres. Una estructura amb un matalàs gegant perquè els clients puguin fer salts lliures.

GASTRONOMIA DURANT TOTA LA TEMPORADA
Fins a 4 opcions gastronòmiques disponibles durant la temporada d’estiu. El restaurant Expresso, Xiringuito i Coll de la Botella es mantindran oberts amb el mateix calendari que l’obertura del Bike Park i Mountain Park. La novetat és l’obertura de la Food Truck, una estrena de la temporada d’hivern, però que aquest estiu, s’ha col·locat a la Plaça de la Caubella per tal de donar-li més visibilitat i més serveis als clients del Pump Track i senderistes. Aquest ha estat obert des del mes de maig mentre l’estació posava a punt totes les instal·lacions. Per l’obertura.

UNA TEMPORADA AMB ESDEVENIMENTS
Tant el Comú de la Massana com Vallnord – Pal Arinsal acolliran esdeveniments quasi tots els caps de setmana. Una temporada on es preveu una activitat amb pura normalitat i molta animació. Per part de la Massana, es destaca la Serenalla Market, un mercat a l’aire lliure que combina compres, gastronomia, benestar, concerts, tallers i un espai de conferències i participació o la Pitavola de la Comapedrosa. Altres esdeveniments que es desvetllaran amb més detall durant les properes setmanes. Finalment, Vallnord – Pal Arinsal, ha destacar l’acollida dels Campionats del Món Youth de Skyrace el 23 i 24 de juliol i finalment, la tradicional Copa del Món Skyrace Comapedrosa, el proper 30 de juliol.

FORFETS DE TEMPORADA VÀLIDS PER AQUEST ESTIU
Per poder accedir a l’estació durant aquests mesos d’estiu, els usuaris amb forfet Ski And Bike de la temporada 2021-2022 podran accedir lliurement. Però així també ho faran els usuaris propietaris del forfet de Ski Andorra, Vallnord i forfets extraescolars. L’objectiu és donar l’oportunitat als clients de gaudir de forma alternativa de la natura: fent esport i activitats.

Verified by ExactMetrics