La Molina obre 36 pistes aquest cap de setmana

Related

Compartir

La Molina obre 36 pistes aquest cap de setmana, amb gruixos de neu de fins a 60 cm. Les baixes temperatures i la constant feina de l’equip de La Molina permet ampliar els quilòmetres esquiables de l’estació, el que es tradueix amb més del 50% de pistes obertes.

Gràcies a les baixes temperatures registrades els últims 3 dies i al treball de l’equip d’explotació, l’estació degana del Pirineu ha pogut produir tanta neu com la que s’havia produït fins ara i treballar-la acuradament. Una bona notícia que es tradueix en l’obertura d’un total de 36 pistes, entre elles les pistes Olímpica i Estadi, el que representa el 54% de l’estació.
Amb un gruix de neu pols de 30 a 60 cm, La Molina posarà en funcionament 11 remuntadors el Telecabina, 6 telecadires, 1 Telesquí i 3 cintes transportadores. A més, la connexió Alp 2500 també estarà oberta.

Magnifiques condicions de la neu a l’estació ceretana! Pols polsss

Propers esdeveniments

Aquest dissabte 12 de gener, La Molina acollirà una nova edició de la cursa d’esquí de muntanya Crononiu, dins la sèrie Mountain 6.0 FGC. Aquest format de competició consisteix en 4 curses de muntanya que es realitzen a les estacions que formen part d’FGC: La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria i Espot. La Molina acollirà als participants de la primera cronoescalada d’esquí de muntanya de la sèrie que es desenvolupa a través d’un paisatge d’avets. Els hauran de competir com a mínim en 3 de les 4 curses per poder puntuar en la classificació general. La persona que obtingui els 3 millors temps serà la campiona absoluta de la sèrie Mountain 6.0.
A més, durant tot el cap de setmana la marca Decathlon, a la plaça de Cap de Comella, oferirà un test de material per a tots els usuaris.
De cara a la propera setmana, els dies 15 i 16 de gener, se celebrarà la prova FIS 9è Memorial Albert Pardo, competició inclosa dins el calendari de la RFEDI i el de la FIS, i organitzada per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i l’estació de la Molina. L’esdeveniment retrà homenatge al periodista especialitzat en esports d’hivern mort en 2010. Es realitzaran dues proves d’esquí alpí FIS d’eslàlom masculines i femenines en què participaran les categories absolutes, U21 i U18.